Gino Iorgulescu a cheltuit o avere pe studiile lui Mario! Şeful a dat un sfert de milion de euro pentru ca Mario să termine liceul în Elveţia!

E clar că Gino Iorgulescu a cheltuit o avere pe studiile lui Mario.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

S-a aflat că Gino Iorgulescu a cheltuit o avere pe studiile lui Mario. Fiul preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP) a fost implicat într-un accident grav pe Şoseaua Chitilei, în Bucureşti. El se afla la volanul unui Astion Martin, care, se pare, avea 230 de kilometri la oră în momentul impactului. În urma ciocnirii violente, celălalt şofer, care circula regulamentar pe sensul opus, a murit. (vezi ce spune familia tânărului decedat)

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu! Ce a făcut tânărul imediat după impact și cum a fost văzut apoi, la spital

Citeste si: Medicii au anunțat. Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, internat în stare gravă: „Nu a depășit zona riscului vital”

Citeste si: Tânărul accidentat mortal de Mario Iorgulescu și-a presimțit moartea? Ce i-a spus soției înainte de tragedie

Gino Iorgulescu a cheltuit o avere pe studiile lui Mario. A învăţat la Şcoala americană din Lugano 

În acest moment, Mario Iorgulescu se află internat în stare gravă la spitalul Elias din Capitală, la Terapie Intensivă. Gino Iorgulescu a ţinut să-i asigure o educaţie aleasă fiului său. În 2011, presa relata că Mario urma să studieze la Şcoala americană din Lugano, oraş din Elveţia unde familia Iorgulescu deţine o vilă. Pentru fiecare din cei 4 ani de studii, taxele erau de 57.000 de euro, la care se adăgau 4.000 de euro pentru fondul de administrare şi dezvoltare a campusului liceului.

fara descriere

Gino Iorgulescu a cheltuit o avere pe studiile lui Mario. A făcut şi cursuri de artă fotografică

Se ştie că Gino Iorgulescu a cheltuit o avere pe studiile lui Mario. Astfel, Iorgulescu a investit aproximativ 250.000 de euro doar pentru ca Mario să fie absolvent de liceu. La Şcoala Americană din Elveţia, Mario a urmat cursuri de matematică, fizică, economie şi alte materii obişnuite. El a optat şi pentru ore de fotbal, volei, squash, baschet, înot, hipism, artă dramatică, artă fotografică, zumba sau yoga.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate