Sebastian Bodu consideră că Gino Iorgulescu e vinovat de accidentul mortal provocat de Mario: „Îmi pare rău că nu am apucat să îl trimit în pușcărie și pe ăsta. Poate aș fi salvat o viață”

Amicii fostului şef al Fiscului au aflat că Sebastian Bodu consideră că Gino Iorgulescu e vinovat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

E clar că Sebastian Bodu consideră că Gino Iorgulescu e vinovat de accidentul rutier provocat de fiul acestuia, Mario, în urma căruia a murit un om. “Beizadeaua Mario Iorgulescu a fost depistat ca fiind drogat cu cocaină și mort de beat (1,96g/mie) la momentul când, cu peste 240 km/h, a intrat cu bolidul său pe contrasens. Credeți că tac'so, Gino Iorgulescu, are vreo remușcare? Îmi pare rău că nu am apucat să îl trimit în pușcărie și pe ăsta. Poate aș fi salvat o viață.”, a postat Bodu.

Citeste si: Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat! Ce se întâmplă cu fiul lui Gino Iorgulescu

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Mario Iorgulescu, decizia curioasă a instanței în dosarul de sechestrare! ”Fapta există dar inculpatul este achitat”

Citeste si: Mario Iorgulescu, legătura neașteptată cu Bianca Drăgușanu! Prietenul fiului șefului LPF, prins după ce a consumat droguri

Sebastian Bodu consideră că Gino Iorgulescu e vinovat. Fostul şef al Fiscului a jucat un rol important în „Dosarul transferurilor” 

Fostul şef al Fiscului a jucat un rol important în orchestrarea „Dosarului transferurilor”, în urma căruia mai mulţi oameni din fotbal au primit ani grei de închisoare. Bodu lasă să se înţeleagă că şi Gino Iorgulescu, actualul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, ar fi avut o implicare care să îi aducă o condamnare. (vezi cine îl acuză pe Iorgulescu că l-a scos pe Mario de la dezintoxicare înainte ca acesta să se vindece)

Sebastian Bodu consideră că Gino Iorgulescu e vinovat. Rinichii lui Mario Iorgulescu nu mai funcționează cum trebuie 

Nu mai e un secret că Sebastian Bodu consideră că Gino Iorgulescu e vinovat. Între timp, situaţia lui Mario, care e internat la spitalul Elias, s-a agravat. Presa a relatat că rinichii lui Mario Iorgulescu nu mai funcționează cum trebuie, iar medicii au decis că trebuie să fie conectat la aparate, pentru ca rinichii lui să poată fi ajutați în mod artificial. Rinichii lui Mario au încetat să mai lupte, iar cadrele medicale au decis că este nevoie de dializă pentru ca tânărul să fie ținut în viață. 

Galerie foto 
Citește și:

Mario Iorgulescu, băut și drogat în momentul producerii accidentului mortal! Ce a consumat

Mario Iorgulescu ”s-a dat” pe Snagov cu un skijet cu 260 CP!!! ”Monstrul” fiului LPF atinge 120 km/h pe apă

Legătura secretă dintre Alex Bodi şi Mario Iorgulescu! Soţul Biancăi Drăguşanu e "frate" cu Mario, cu care s-a distrat în club înainte de accidentul rutier! FOTO

Ce s-a întâmplat între Oana Zăvoranu şi Mario Iorgulescu în noaptea pe care au petrecut-o împreună: „Nu am încercat să o agăţ, am crezut sincer că între noi ar putea fi vorba...

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies