Cornel Galeș se certase și cu propriul frate, nu doar cu familia Ilenei Ciuculete! Și-a acuzat fratele că-i ascunsese moartea tatălui său

Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, a murit în urmă cu două zile, într-un accident rutier din Spania.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Vestea morții lui Cornel Galeș a fost dat de nașa Doina, cea care i-a cununat pe bărbat cu Ileana Ciuculete. Și asta pentru că, văduvul Ilenei Ciuculete se certase cu toate rudele. Nu doar cu familia cântăreței de muzică populară era în scandal cu Cornel Galeș, ci și singurul frate al bărbatului.

În urmă cu mai mulți ani, Cornel Galeș a venit la Tv și și-a acuzat fratele că i-a ascuns moartea tatălui lor. Cornel Galeș se certase cu părinții lui, după ce aceștia ”l-au ales” pe Marian Galeș, iar fostul soț al Ilenei Ciuculete susținea că vinovată de destrămarea familiei era iubita fratelui său, o prezentatoare tv.

Citeste si: Vivi, iubita lui Cornel Galeș, decizie de ultimă oră. Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit

Citeste si: Secretul pe care îl ascundeau amândoi! Cornel Galeș și Viviana se despărțiseră deja! Ce cadou i-a făcut la despărțire blonda EXCLUSIV

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Greșeala fatală care i-a adus moartea lui Cornel Galeș. Văduvul Ilenei Ciuculete nu circula regulamentar

Atunci, Cornel Galeș și-a acuzat fratele că l-a îndepărtat pentru a pune mâna pe averea părinților.

”L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Ioanei Maria Moldovan îi place să conducă. I-aş întreba, pe ea şi pe fratele meu, de ce nu mi-au spus că a murit tata. I-aş întreba dacă a fost înmormântat creştineşte, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce a fost dus la azil în ultimele luni de viaţă? De ce tata, Nicolae, imediat după ce am cedat succesiunea, a fost evacuat din apartament, mutat la ţară în condiţii precare? I-aş întreba de ce apartamentul s-a vândut cu 100.000 de euro, de ce ei şi-au luat imediat un apartament într-o zonă rezidenţială de lux? Tata s-a îmbolnăvit subit şi adus la azil în Bucureşti”, spunea Cornel Galeș despre fratele său și iubita acestuia, într-o emisiune tv.

Cornel Galeș a murit într-un accident în Spania

După acel scandal, fratele său, Marian Galeș nu a mai vrut să audă de Cornel Galeș și și-a văzut de viața sa. Rămâne de văzut, dacă acum, va trece peste toate acuzațiile, și va ajunge să-și ia rămas bun de la fratele său. 

Cornel Galeș a murit în urmă cu două zile în urma unui accident rutier care a avut loc în Spania, în apropiere de Valencia.  

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Elena Merișoreanu, primele declarații după moartea lui Cornel Galeș: „Probabil că Ileana Ciuculete l-a luat lângă ea!”

„Fiica” lui Cornel Galeș, mesaj sfâșietor după ce a aflat tragica veste: „Nu am apucat să vorbim”

Cornel Galeș și-ar fi dorit moartea după pierderea Ilenei Ciuculete : „Ileana, ia-mă la tine!”

Cornel Galeș are mormântul pregătit. Trupul lui se va odihni lângă cel al Ilenei Ciuculete

Pavel Bartoș, primele declarații după ce a aflat că Smiley va deveni tătic: ”Îmi doresc să aibă...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies