Vivi, iubita lui Cornel Galeș, decizie de ultimă oră. Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit

Viviana a aflat tragica veste precum că omul pe care l-a iubit a pierit într-un tragic accident de mașină din Spania. Femeia a început deja primele demersuri.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Viviana, iubita lui Cornel Galeș ar fi început deja pregătirile pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Citeste si: Secretul pe care îl ascundeau amândoi! Cornel Galeș și Viviana se despărțiseră deja! Ce cadou i-a făcut la despărțire blonda EXCLUSIV

Citeste si: Gest sfâșietor de ziua Luizei. Fata ar fi împlinit azi 19 ani, iar mama și bunicul i-au pregătit o surpriză

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă este devastat după divorţ şi pierderea alegerilor de către mama sa! După un an de coşmar, Victor şi-a lăsat barbă şi e plin de cearcăne! FOTO

Vivi, iubita lui Cornel Galeș, decizie de ultimă oră. Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit

Fostul soț al Ilenei Ciuculete nu a mai păstrat legătura cu rudele și singura care se va ocupa de tot ce este necesar pentru a-l înmormânta pe Cornel Galeș, este Viviana, iubita lui.

fara descriere

Chiar dacă se zvonește că s-au despărțit și ea a veit în țară, blonda nu îl poate șăsa de izbeliște pe Cornel Galeș și a cumpărat deja bilete pentru a merge în Spania.

Apropiații au declarat că văduvul Ilenei Ciuculete nu a putut să treacă niciodată peste pierderea soției sale. În plus, el se judeca cu fiii ei pentru averea, artistei, lucru care l-a adâncit și mai mult în depresie.

fara descriere

După moartea artistei Cornel Galeș a rupt orice fele de legătură cu familia ei. Viviana este singura persoană care i-a fost alături în ultimii ani de viață.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate