Cornel Galeș, uitat de apropiați, la trei ani de la deces. Doar câteva persoane au fost prezente la parastas: "La cimitir nu vine nimeni, fiica nu a vrut să se implice în nimic"

Trei ani de la moartea lui Cornel Galeș. Nașa lui și a Ilenei Ciuculete i-a făcut parastas.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Pe 1 decembrie s-au împlinit 3 ani de când Cornel Galeș s-a stins într-un mod fulgerător, într-un accident de mașină. Doina Belu, nașa acestuia și a Ilenei Ciuculete, a organizat un parastas în amintirea bărbatului, dar au participat doar câteva persoane.

Femeia a dezvăluit că nimeni nu mai merge la mormântul lui Cornel, nici măcar fiica lui.

Citește și: Scandalul moștenirii a luat sfârșit! Pe mâinile cui a ajuns averea Ilenei Ciuculete, la cinci ani de la moartea artistei: "A fost bine pentru toată lumea!"

Trei ani de la moartea lui Cornel Galeș

Au trecut trei ani de când Cornel Galeș a murit și tot atâția de când nimeni nu mai merge la mormânt, să-i aprindă o lumânare. Doina Belu, nașa bărbatului, este singura care are grijă de locul de veci și care îi organizează pomenile. Femeia susține că nici măcar fiica lui Cornel nu vrea să se implice atunci când vine vorba despre parastasele în memoria tatălui său: "Și de ce m-am revoltat? Am fost și noi la cimitir să marcăm această comemorare. La cimitir nu mai vine nimeni, că el nu are pe nimeni. Are o fiică, dar fiica nu a vrut să se implice în nimic, le-a cedat și băieților (n.r.

băieților Ilenei Ciuculete), băieții sunt unicii moștenitori.", a declarat Doina Belu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Cornel Galeș nașă

Cornel Galeș și nașa lui, Doina Belu

[Sursa foto: Captură YouTube]

Băieții Ilenei Ciuculete se gândesc să-și dezgroape mama

Dacă în ceea ce îl privește pe Cornel Galeș fiica acestuia preferă să stea departe de tot ceea ce îi amintește de tatăl său, băieții Ilenei Ciuculete

fac tot posibilul pentru a-și strămuta mama la Craiova. Momentan, însă, cei doi se lovesc de o problemă serioasă, căci nu găsesc actul locului de veci unde artista este îngropată: "Fără acel act nu ne ia în considerare. Am dus actul acela, că fata lui Cornel, Claudia Galeș, a renunțat la drepturi, iar el, din partea lui, nu mai are pe nimeni. Mai suntem noi, dar pe mine asta mă interesează, să rezolvăm și această problemă. Crucea este crăpată mai demult.

Probabil s-a mai deteriorat, vă dați seama…Dacă nu am acte, nu putem face nimic. Asta a fost situația. Prin tot ce am trecut până acum ne-a întărit. A trecut. În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute, să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile.", a declarat Mugurel Sfetcu, băiatul Ilenei Ciuculete, pentru viva.ro.

Ileana Ciuculete copii

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș, alături de băieții artistei

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal uriaș la apartamentul lui Cornel Galeș! Un bărbat susține că soțul Ilenei Ciuculete l-a țepuit cu 15.000 de euro înainte să moară! EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu averea Ilenei Ciuculete? Fiii regretatei artiste au rupt tăcerea

"Mi-e foarte dor de ea!" Fiul Ilenei Ciuculete, mesaj sfâșietor în ziua în care artista ar fi împlinit 70 de ani. Nu se poate obișnui nici acum cu lipsa mamei:...

Mariana Ionescu Căpitănescu s-a accidentat chiar sub ochii fiicei sale și ai Marcelei Fota! Lovitura îi putea fi fatală: „Mami, mami oprește-te!”

Vladimir Putin A DAT ORDINUL chiar acum! Decizia luată de liderul de la Kremlin: VOR NEGOCIA

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Românii au noi variante pentru a-și petrece concediul în țară. Destinații la care nimeni nu se gândea

"Mi-e foarte dor de ea!" Fiul Ilenei Ciuculete, mesaj sfâșietor în ziua în care artista ar fi împlinit 70 de ani. Nu se poate obișnui nici acum cu lipsa mamei:...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies