Coronavirus România. Bilanțul a urcat la 367 de persoane infectate

Bilanțul de cazuri de îmbolnările cu COVID-19 a urcat, sâmbătă, 21 martie, la 367 de persoane.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Coronavirus România. Bilanțul a urcat la 367 de persoane infectate


In articol:

Până astăzi, 21 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 367 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate (36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași), anunță Grupul de Comunicare Strategică.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Citeste si: Măsurile economice pentru sprijinirea mediului de afaceri şi cele de protecţie socială în contextul pandemiei de coronavirus au intrat în vigoare

Citeste si: Lotul național de scrimă a intrat în contact cu sportivi bolnavi de COVID-19, la Cupa Mondială de la Budapesta

Citeste si: Bilanțul sumbru al începutului de weekend! Coronavirusul a ucis 11.129 de persoane în întreaga lume

Pacienții noi confirmați au vârsta cuprinsă între un an și 74 de ani

La ATI, în acest moment, sunt internați 14 pacienți, din care 3 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 4.207 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 55.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 8.915 de teste, din care 40 în unități medicale private. (Citeste si: Cuba îşi închide frontierele străinilor în lupta împotriva pandemiei noului coronavirus)

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate