costel biju, decizie, cariera, melodii, schimbare

Costel Biju

Vedete

Costel Biju, decizie radicală în carieră! Manelistul a hotărât să își schimbe întreg repertoriul: „Din secunda asta nu voi mai cânta melodii care instigă la rău”

Costel Biju a decis să facă o schimbare radicală în cariera sa, iar anunțul a fost postat chiar pe pagina lui de Instagram.

Chiar dacă se bucură de un succes colosal și este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, Costel Biju a decis să facă o schimbare în ceea ce privește cariera lui, decizie care i-a șocat pe toți fanii săi. Aceasta și-a schimbat total percepția asupra vieții, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. 

Costel Biju, schimbare radicală în carieră

Costel Biju se numără printre cei mai cunoscuți și longevivi artiști din România și se bucură de un succes extrem de mare atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Chiar dacă până acum melodiile sale au fost mereu în top, cântărețul a decis să facă o schimbare radicală în ceea ce privește repertoriul său, având în vedere problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Costel și-a anunțat fanii din mediul online că de acum încolo va cânta doar melodii cu mesaje frumoase, despre familie și înclinate spre divinitate. 

Citește și: Costel Biju nu este mulțumit de calitatea muzicii din țara noastră: „Ascultătorii de muzică din România au deficiență mentală”. Ce l-a înfuriat pe artist

„Atenție. Din secunda asta nu voi mai cânta melodii care instigă la rău! Voi cânta doar melodii cu mesaje frumoase, de familie, părinți, copii, frați, surori și, bineînțeles, melodii cântate Domnului. Fără numărul 1, fără șmecherie”, a spus Costel Biju pe Instagram.

costel biju, decizie, cariera, melodii, schimbare

Postare InstaStory Costel Biju

[Sursa foto: Instagram]

Costel Biju s-a confruntat cu probleme de sănătate

La începutul acestui ani, oboseala și stresul și-au spus cuvântul, iar manelistul a ajuns de două ori de urgență la spital, ultima dată ajungând chiar în sala de operație.

Acesta a povestit, la momentul respectiv, ce elemente au contribuit la problemele sale de sănătate. 

Citește și: VIDEO- Un celebru manelist din România a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. La ce schimbări s-a gândit cunoscutul lăutar

„Munca, oboseala, efortul și transpirația din urmă prestațiilor mele, toate acestea mi-au dăunat și în zilele din urmă am ajuns la pat. Muncind și punând suflet, cum bine știe toată lumea, transpir foarte tare”, a spus Costel Biju, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu mai mult timp.