Costi Ioniță, imagini senzaționale cu iubita moldoveancă! Cum arată bruneta sexy care i-a câștigat inima? VIDEO EXCLUSIV

Costi Ioniță și-a creat o imagine de burlac convins, însă ceea ce au surprins paparazzi WOWbiz.ro îl arată pe cântăreț într-o cu totul altă ipostază.

Distribuie pe:

Autor: D.C.

Costi Ioniță a ieșit la film cu o brunetă super-sexy cu care s-a comportat impecabil. Cântărețul a ținut-o de mână, a pupat-o pe obraz, a strâns-o în brațe și chiar i-a dat la un moment dat să bea din paharul lui cu ceai. Spunem ”ceai” pentru că artistul este recunoscut pentru faptul că nu consumă cafea, nu bea alcool, nu fumează și este vegan convins. Acest stil de viață ”spartan” îl face mai creativ pe plan muzical. Singura ”extravaganță” pe care și-o permite pe plan personal este legat de femeile frumoase care au roit mai mereu prin jurul lui.

Citeste si: Bulgaroaica lui Costi Ionita s-a dezbracat pentru un roman celebru! Andrea nu a mai tinut cont de nimic

Citeste si: Bulgaroaica lui Costi Ionita, show intr-un club! Andrea si-a aratat de cateva ori sanii FOTO & VIDEO

Citeste si: Costi Ionita, despre femeile din viata lui: "Toate au fost superbe"

Cu bruneta din imagini, lucrurile par să stea altfel, pentru că rar a fost văzut Costi atât de drăgăstos, în public, atunci când este cu o fată. Conform informațiilor noastre, tânăra este din Republica Moldova și este cântăreață.

Costi Ioniță, singurul român nominalizat la Premiile Grammy

Costi Ioniță este unul dintre puținii producători români care au succes în afara granițelor. El a avut colaborări de succes cu artiști precum: Shaggy, Bob Sinclair, Kat DeLuna, Pitbull, Mohombi sau Faydee. Costi este singurul român care a fost nominalizat la Premiile Grammy, în 2012, cu piesa ”Dame”, hit interpretat de Shaggy și Kat DeLuna.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate