Costin Mărculescu și-a presimțit moartea! Detaliul care a ieșit la iveală pe pagina lui de Facebook: „Ai scris odată că vei pleca la stele!”

Costin Mărculescu a fost găsit în stare de putrefacție în cadă, în propria sa casă. Prima ființă care a dat alarma a fost chiar câinele lui.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Costin Mărculescu era cunoscut de publicul larg ca fiind o fire veselă și plină de viață. Acest lucru se poate vedea și în postările sale de pe rețelele de socializare. Ultimul mesaj postat pe contul lui Costin Mărculescu este de acum două săptămâni în urmă, fiind o urare a unui bun prieten. Costin Mărculescu ieșise la terasă la un pahar de vin, s-a pozat și a ținut să-i facă o urare virtuală bunului său prieten. 

Citeste si: Legătura sinistră dintre moartea lui Costin Mărculescu și cea a Cristinei Țopescu

Citeste si: Maxy, câinele lui Costin Mărculescu, a alertat vecinii! Actorul îl salvase dintr-un șanț

Costin Mărculescu și-a presimțit moartea! Detaliul care a ieșit la iveală pe pagina lui de Facebook: „Ai scris odată că vei pleca la stele!”

Vestea tragică care a fost dată chiar în direct în cadrul unei emisiuni de televiziune a șocat pe toată lumea. La scurt timp de la moartea actorului pe pagina lui de socializare au început să curgă mesajele de condoleanțe. La ultima postare, cea de pe 27 mai, printre mesajele de părere de rău, se află și comentariul unui internaut care spune că actorul ar fi declarat la un moment dat că nu mai are mult de trăit. 

fara descriere

Citeste si: Mara Bănică, prima reacție după moartea lui Costin Mărculescu: „Nici nu știu cum să spun...” Jurnalista a stat de vorbă cu el în urmă cu câteva zile

„M-a șocat tare mult vestea de la Capatos... 😢😢😔 Dumnezeu să-l odihnească in pace. Drum liniștit! Știu ca ai scris odată acum 2 ani, ca vei pleca curând la stele.. 😔Parcă ai stiut!”, a scris internauta în comentarii. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate