LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

COVID-19 mai face o victimă de renume. Adam Schlesinger murit

Muzicianul american Adam Schlesinger, premiat cu Grammy şi Emmy, a murit, miercuri, din cauza infecţiei cu virusul COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

COVID-19 mai face o victimă de renume. Adam Schlesinger murit


In articol:

Căzut victimă a virusul COVID-19, Adam Schlesinger avea 52 de ani. Muzicianul a avut o carieră uriașă în spate, fiind nominalizat la premiile Emmy de 10 ori de-a lungul carierei. 

Adam Schlesinger,  care a fost fondator al trupei Fountains of Wayne, a murit la vârsta de 52 de ani într-un spital din New York.

Schlesinger a fost nominalizat de zece ori la premiile Emmy. A primit trei astfel de trofee, dintre care unul pentru muzica show-ului TV „Crazy Ex Girlfriend”. De asemenea, a fost nominalizat la Oscar pentru tema muzicală a filmului „That Thing You Do”, din 1997, scris şi regizat de Tom Hanks, notează Mediafax.ro.

Tom Hanks, infectat cu COVID-19, i-a adus un omagiu lui Adam Schlesinger

De altfel, Hanks, care a fost infectat cu noul coronavirus, dar s-a vindecat, i-a adus un omagiu pe Twitter lui Adam Schlesinger. Stephen King, Fran Drescher şi multe alte vedete şi-au exprimat regretul după ce au aflat despre decesul muzicianului.

Schlesinger a fost fondator al trupei Fountains of Wayne, cunoscută pentru piese care îmbinau pop şi rock punk, precum „Radiation Vibe” şi „Stacy’s Mom”, aceasta din urmă fiind nominalizată la premiile Grammy.

COVID-19 mai face o victimă de renume. Adam Schlesinger murit

Citeste si: Medicii români își văd copii doar pe rețelele de socializare sau de la cinci metri distranță: „Mă implora să îmi atingă mâna prin gard”

Citeste si: Un asistent din italia și-a ucis iubita medic, după ce l-ar fi infectat cu coronavirus! Anchetatorii au făcut o descoperire șocantă

În 2009 a primit premiul Grammy pentru cel mai bun album de comedie, compus în colaborare cu David Javerbaum.

În ultimii ani ai vieţii, a colaborat cu actriţa Rachel Bloom la muzica serialului „Crazy Ex-Girlfriend”, de pe CW. Anul trecut, Schlesinger, Bloom şi Jack Dolgen au primit premiul Emmy pentru piesa „Antidepressants Are So Not A Big Deal”.

Recent, au murit mai multe vedete din cauza COVID-19, printre care muzicianul Alan Merrill şi actorul Mark Blum.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate