Cream l-a șters de pe Facebook pe italianul care opera ilegal în România! Interpreta se recomanda ”prietena lui Dr Mode”, în urmă cu o lună

Claudia Pavel a șters de pe contul ei de Facebook orice referire la Dr. Matthew Mode, medicul care a operat ilegal în România.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Claudia Pavel alias Cream a șters de pe contul ei de socializare toate imaginile și textele care făceau referire la Dr Matthew Mode sau Matteo Politi, despre care în urmă cu o lună spunea că îi este prieten. Interpreta, care în acest moment este plecată din București, la filmări pentru o emisiune de televiziune, a șters postările după ce Cătălin Tolontan a scris că italianul și-a falsificat diplomele și a operat în cadrul unor clinici private fără a avea o autorizație de la Colegiul Medicilor. Și paginal lui Dr Mode a dispărut ieri de pe Facebook.

Citeste si: Declarația iubitei „medicului cu opt clase”! Este halucinant cum îl apără: „Nu este corect ce se întâmplă”

Citeste si: Prima declarație făcută de Matteo Politi, „medicul cu opt clase”. Cum se apără impostorul care a pus în pericol viețile pacientelor

Citeste si: Ce spune presa italiana despre Matteo Politi, „medicul cu opt clase”! A avut nevoie de patru ore pentru a efectua o operație care ar fi trebuit să dureze cel mult o oră

fara descriere

Claudia și Dr Mode nu erau doar prieteni, ci și ”parteneri” de afaceri. Astfel, Claudia a apelat la serviciul ”medicului” pentru a organiza un concurs pe pagina ei de Facebook, în urma căruia a oferit un tratament injectabil cu acid hialuronic pentru o prietenă virtuală care dădea ”like” paginii italianului. Ulterior, Dr Mode a postat un filmuleț în care o injecta pe câștigătoarea acestui premiu. Evident, în acest moment nu mai există nimic referitor la acest concurs pe net.

Felix Popescu: "Vina este a sistemului"

Despre cazul italianului a vorbit și medicul român Felix Popescu, din perspectiva că și acesta oferea servicii de implant de păr. Situația este una și mai dramatică pentru Dr Felix, care a ajuns să fie ”piratat” de clinici din străinătate care își fac reclamă cu numele lui.

fara descriere

”În cazul impostorului italian, vina este a sistemului, că nu a verificat riguros cine este presupusul medic. În cazul meu, cu marca furată de clinica din Turcia, este vina legislației din acea țară, care permite ca intervențiile să fie făcută de personal necalificat. Dar, în ambele cazuri, ajungem la informarea pacientului. Pacientul a fost păcălit că italianul este medic, tot pacientul este păcălit că eu operez în Turcia sau că eu și clinica mea din România avem vreo legătură cu vreo clinică din Turcia. Ambele cunt înșelătorii, iar victima este una singură: pacientul!”, a declarat Dr Felix pentru informat24.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate