Crimă pasională în Militari? O tânără de 19 ani, ucisă cu bestialitate de iubit

O altă crimă a avut loc în București. O fată de 19 ani a fost ucisă de iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un tânăr în vârstă de 26 de ani și-a omorât partenera cu care se mutase recent împreună într-un bloc din Militari, București.

Înainte ca tânăra să fie omorâtă, ea și iubitul ei de 26 de ani s-au certat foarte tare. Martorii relevă faptul că iubitul fetei moarte s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise în momentul în care a fost luat de polițiști.

Tânărul în vârstă de 26 de ani s-ar fi plimbat multe ore în jurul blocului, apoi și-a făcut curaj și a sunat la 112. Băiatul și-a mărturisit crima. Tânăra fusese omorâtă miercuri dimineața, dar aseară s-a aflat de crima odioasă din Militari. Medicii legiști au preluat trupul fetei. Tânărul, iubitul ei, riscă 25 de ani de închisoare.

Citeste si: Revoltător! O fetiță de 11 ani este nevoită să păstreze copilul, după ce a fost violată! Cine e tatăl

Citeste si: Și-a ucis fiica, la cinci zile după ce a născut! Cum au găsit-o polițiștii, au înlemnit când văzut grozăvia

Citeste si: ”Blonda siliconată de la Albota” a ajuns la închisoare! A furat o mașină, beată fiind, și a condus 100 km de autostradă

„Toți care vorbeau pe aici spuneau că de dimineață, de la ora 8:00, el stă pe aici agitat, ca nu știa ce să facă. La urmă a sunat poliția și a venit și a recunoscut. Chiar un domn polițist a zis că a recunoscut și a început să plângă”, a mărturisit o vecină pentru un post tv.

"Bărbatul, după depistare şi identificare, însoţit de poliţişti ai Secţiei 21, a fost transportat la spital pentru evaluare medicală", arată Poliţia Capitalei.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate