Milionarul care și-a omorât bunica a primit ”interzis”! Dan Cămârzan, pus la „zid” de fosta soție, după ce a primit ordin de protecție

Dan Cămârzan, milionarul care și-a omorât bunica, a fost pus la zid chiar de fosta soție.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Fosta soție a milionarului Dan Cămârzan din Brașov, bărbatul care și-a ucis bunica și care a fost la un pas să își maltrateze și să își ucidă fosta soție, a fost pus la zid chiar de fosta parteneră!

  Bărbatul, care făcea parte dintr-o sectă, ”Suveranii Născuți-Vii”, milionarul Dan Cămârzan, a fost pârât de fosta parteneră.

  ”Despărțirea în fapt a avut loc la data de 07.05.2017, iar la câteva zile de la separare pârâtul a început să publice pe pagina sa de facebook mesaje care făceau referire la ea sau numele ei. De asemenea, pârâtul postează imagini video pe facebook și youtube în care face vorbire despre reclamantă și relația lor. Reclamanta primește mesaje pe telefon, whatsapp, facebook. Deși a blocat numărul de telefon al pârâtului, acesta îi trimite reclamantei mesaje de pe alte numere de telefon.

  Citeste si: Milionarul care şi-a ucis bunica a terorizat-o şi pe mama sa, care l-a acuzat că i-a rupt mâna! Uite-le pe cele două femei cărora Dan Cămârzan le-a făcut viaţa un iad! VIDEO

  Citeste si: Milionarul care şi-a ucis bunica a fost scos din minţi pentru că a fost părăsit de iubită? Un amic l-a avertizat pe Dan Cămârzan: „Din cauza ei ai luat-o razna”

  Citeste si: Imagini de la nunta milionarului acuzat că și-a ucis bunica! Dan Cămârzan s-a căsătorit în Las Vegas! Anul trecut, soția lui a cerut ordin de protecție

  Îi trimite mesaje și pe e-mail. Pentru că reclamanta l-a blocat și-a creat o nouă adresă, astfel că nu contenește cu trimiterea acestor mesaje. Multe dintre mesaje fac referire la Dumnezeu, sunt scrise atât în limba română, cât și în limba engleză și nu exprimă idei clare. Reclamanta este deranjată de numărul acestor mesaje/postări care este de câteva zeci pe zi, fiind pusă într-o postură neplăcută și având un sentiment de temere”.

  ”Pârâtul vine în repetate rânduri la salon și perturbă activitatea, în condițiile în care nu are absolut nici o atribuție. Mai mult, își dorește ca în salonul pe care reclamanta îl deține să aducă cutia lui Iuda în care să se depună donații, cu scopul de a îndeplini toate dorințele pe care lumea le are în general de la Dumnezeu. Au existat situații când pârâtul a exercitat acte de violență asupra reclamantei și asupra bunurilor din casă , ultimul fiind cel din data de 07.05.2017, când reclamanta a plecat de acasă pentru acest motiv. Și la salon pârâtul are o atitudine arogantă , ușor violentă. Toate acestea se întâmplă pe fondul consumului de substanțe halucinogene, iarbă, consum pe care îl recunoaște public, făcând referire în aproape toate postările sale”, se arată în cererea fostei soții, conform Cancan.

  Acum 3 luni a cerut anularea divorțului

  Pe 31 ianuarie 2019, Dan Cămârzan a deschis o acțiune de contestație în anulare prin care cerea anularea divorțului, însă nu a plătit taxa de timbru iar judecătorii i-au respins cererea. Ultimele postări pe conturile de socializare ale afaceristului fac referire tot la soția lui pe care o roagă să se întoarcă la el, oferindu-i, la schimb, viață veșnică.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate