Criminalul din Măgurele plănuise un atac sângeros: „A vrut să-și împuște și soția, nu doar pe amantul ei”

Criminalul din Măgurele, cel care a ucis un bărbat marți noapte, plănuise să își uciă și soția. Pergătise un atac sângeros împotriva rivalului și a femeii care l-a trădat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Marți dimineață un bărbat a fost executat în stil mafiot, în Măgurele, Ilfov. Polițiștii au fost alertați de o femeie care a auzit focurile de armă și a găsit victima inconștientă în fața porții sale. Din primele informații, agresorul și bărbatul pe care l-a ucis ar fi iubnit aceeași femeie.

„În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit două focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin”, informează Poliția Ilfov.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Citeste si: Florin Salam spune că va apela la 112 dacă va mai primi amenințări cu moartea! ”Vedeți-vă de copiii voștri”

Agresorul voia să-și ucidă soția și pe amantul ei

Agresorul din Măfurele l-a ucis pe amantul soției lui, dar plecase de acasă cu gândul că avea să îi ucidă pe amândoi.

„Criminalul a mărturisit că amantul ar fi fost cel care îl teroriza de fapt, motiv pentru care a mers la el acasă ca să regleze conturile. După ce s-au bătut parte în parte, inculpatul a mers la mașină pentru a-și lua pistolul, după care și-a sunat rivalul să iasă la poartă. Victima ieșise hotărâtă să-l mai bată o dată, doar că a fost împușcată în cap și în gât! Criminalul a mărturisit că voia să-i omoare pe toți din casă, dar s-a speriat după ce a ratat-o pe soția lui”, au mărturisit surse apropiate cazului, pentru Canca.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Declarație emoționantă a Roxanei de la Puterea dragostei despre Mocanu! A recunoscut în sfârșit! "M-a durut când l-am văzut pe Bogdan cu Ana"

Poliţistul care a cerut ajutorul interlopilor ca să rezolve crimele de la Caracal are o vilă de 300 metri pătraţi! Nicolae Alexe a fost audiat la Secția pentru investigarea...

Fiicele lui Dan Alexa se roagă pentru tatăl lor pe stadion:„Ele sunt principalul motiv pentru care vreau să fiu mereu mai bun” FOTO

Dovada că între Giani Kiriţă şi bruneta misterioasă e o relaţie serioasă! Giani a fost cu ea la o nuntă după ce s-au distrat împreună la mare! FOTO

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies