Poliţistul care a cerut ajutorul interlopilor ca să rezolve crimele de la Caracal are o vilă de 300 metri pătraţi! Nicolae Alexe a fost audiat la Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justiție!

Actele oficiale arată că poliţistul care a cerut ajutorul interlopilor are o avere consistentă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că poliţistul care a cerut ajutorul interlopilor este bogat. O întreagă țară s-a revoltat după ce în presă au fost publicate discuțiile în care Nicolae Alexe, fostul șef adjunct al IPJ Olt, îi cerea ajutorul unuia dintre interlopii din Caracal, Remus Rădoi, zis „Codiță”, încercând să rezolve cazul lui Gheorghe Dincă, care a declarat că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Citeste si: Ce i-a spus Gheorghe Dincă avocatului său! Monstrul din Caracal i-a povestit de ce a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

Citeste si: Informații scandaloase despre ce face Gheorghe Dincă la audieri: "Stă jos, cu apița lângă el, pur și simplu joacă pe o tablă de șah și mută pionii"

Citeste si: Fiica monstrului de la Caracal, adevărul despre Gheorghe Dincă: "Toată viața și-a dorit să educe copiii. A fost un tată foarte..."

Poliţistul care a cerut ajutorul interlopilor. Alexe deţine o proprietate impresionantă în Slatina 

Fostul adjunct din IPJ Olt, Nicolae Alexe, s-a prezentat, miercuri, la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție, fiind audiat audiat aproape 6 ore în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurorii structurii în cazul crimelor din Caracal. Ultima declaraţie de avere depusă de Alexe, completată în 2017, arată că aceste deţine o proprietate impresionantă în Slatina. (vezi cum era cunoscut criminalul din Caracal în Italia)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate