Florin Salam spune că va apela la 112 dacă va mai primi amenințări cu moartea! ”Vedeți-vă de copiii voștri”

Florin Salam a avut o primă reacție publică după ce un interlop din Roșiori l-a amenințat cu moartea pentru că n-a venit să le cânte la o nuntă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Florin Salam a postat pe contul lui de socializare un scurt filmuleț în care îi dă replica bărbatului din Roșiori care l-a amenințat cu moartea. Manelistul a lăsat să se înțeleagă că nu vrea să apeleze la poliție și că vrea doar să fie lăsat în pace. El spune și că ia în calcul să renunța la muzică, în cazul în care amenințările vor continua.

fara descriere

”Vedeți-vă de treaba voastră că nu vreau să apelez la ”15-15-3”, adică ”1-1-8” ăsta... nu vreau! Eu mă descurc singur... vedeți-vă încă o dată de treaba voastră, de copiii voștri, de familia voastră. Lăsați-mă pe mine să-mi cresc copiii, nu mă mai implicați. V-am distrat destul și vă mai distrez, că dacă nu, n-o să vă mai distrez. Să vă distrați voi singuri. Vă pup, vă iubesc, iertați-mă, am avut puțină emoție. Mi-e rușine și mie de nevasta mea, de copiii mei, de fata mea, de Betty că e mare. Din suflet vă rog să nu mai folosiți numele meu”, a spus Florin Salam.

Citeste si: Florin Salam a rămas fără protecția lui Mircea Nebunu'? Fosta căpetenie a sportivilor nu a reacționat la amenințările lansate în weekend la adresa manelistului

Citeste si: Florin Salam, amenințat cu moartea! Scandalul care a inflamat lumea manelelor! Un interlop se jură că îl va ”rezolva” pe artist! ”Ori mori tu, ori murim noi”

Citeste si: Fiul lui Florin Salam s-a îndrăgostit! Cum arată puștoaica sexy care i-a furat inima ”prințului” Dani

Zilele trecute, un interlop din Roșiori l-a amenințat pe Facebook pe Florin Salam că ”îi va pune furtunul de gât” pentru că a luat bani de la el pentru un concert dar n-a mai ajuns la eveniment.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate