Criminalul din Săpoca a recunoscut. Motivul halucinant pentru care şi-a ucis colegii de salon

Sunt 5 morți până în acest moment în masacrul de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Criminalul din Săpoca le-ar fi spus oamenilor legii că totul ar fi pornit de la un conflict pe care l-ar fi avut cu un coleg de salon.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, luni dimineaţă, că bilanţul morţilor în cazul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca a ajuns la cinci, după ce o pacientă în vârstă de 88 de ani a murit, duminică noapte, la Floreasca.

“Din păcate vorbim despre 5 decese, pentru ca unul dintre pacienţii aflaţi la spitalul Floreasca, pacient de 88 de ani, un pacient cu multiple comorbidităţi a decedat în cursul nopţii trecute”, a declarat Sorina Pintea.

Sorina Pintea a coordonat ancheta internă de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, după ce cinci persoane au murit şi mai multe au fost rănite grav de un pacient, care și-a atacat colegii de salon cu un stativ de perfuzii. Managerul Spitalului de Psihiatrie din Săpoca a demisionat după masacru.

La Spitalul Săpoca salariile angajaţilor sunt uriaşe: ”Proastă organizare a activității"

Una dintre asistentele de serviciu era la doar doi metri de saloanele în care a avut loc agresiunea și că faptele s-au derulat extrem de rapid, a susținut directorul Spitalului de Psihiatrie Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu. Directoarea unităţii medicale din Săpoca a mai menţionat că "totul s-a petrecut în mai puţin de un minut, foarte repede", iar la momentul respectiv în secţia respectivă se mai aflau trei infirmiere. "Personalul medical nu a apucat să intervină", a mai precizat Mihalaşcu. Dosarul cazului a fost deschis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat luni dimineața că managerul Spitalului Săpoca a demisionat. Pintea a criticat-o pe Viorica Mihalașcu, managerul spitalului. ”Proastă organizare a activității. Managerul are și atribuția de acordare a actului medical la timp. Mă refer la modul de organizare a structurii cu paturi, la organizarea concursurilor de angajare”, a spus Pintea.

Sursa foto: Reporter Buzoian

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate