Crina, tânăra care a murit la Timișoara are o poveste de viață incredibilă. A supraviețuit ca om al străzii, dar sfârșit când credea că și-a găsit fericirea

Crina muncise din greu pentru a avea propria locuință și când credea că în sfârșit duce un trai bun, destinul i-a dat o lovitură fatală.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Crina era femeie de serviciu la un restaurnat și a muncit din greu pentru a putea sta cu chirie în blocul din Complexul Studențesc. 

Citeste si: Câţi bani câştiga, cu adevărat, Aurelian Preda! Cântăreţul de muzică populară avea trei surse de venit!

Citeste si: Alina Vidican ar face orice ca să scape! Ce noi probe sunt cerute în procesul din America al fostei soții a lui Cristi Borcea EXCLUSIV

Citeste si: Mărturia cutremurătoare a bărbatului care și-a pierdut familia în urma deratizării blocului din Timișoara: „Medicii s-au gândit că soția a încercat să se sinucidă”

Ea este Crina, tânăra mamă care a murit în urma deratizării din Timișoara. A murit tocmai după ce își găsise o locuință

Tânăra de 29 de ani care a murit alături de copilul ei de trei ani în blocul din Timişoara deratizat cu substanţe interzise locuise multă vreme pe străzi. Într-un final ea a reușit să își întemeieze o familie și să își găsească propriul cămin.

fara descriere

Crina își găsise un loc de muncă, făcea liceul la seral și era o femeie împlinită, după ce vreme de mai mulți ani a trăit din mila oamenilor.

Pe vremea când locuia pe străzi, Crina mergea la un centru de zi unde i se oferea o masă caldă și putea face un duș.
Ana Negrulescu soția unui psiholog, o cunoștea pe Crina și s-a bucurat enorm pentru evoluția ei. De fiecare dată când venea în țară, Ana se întâlnea cu Crina și stăteau la povești.

fara descriere

„Nu am recunoscut-o, în prima instanţă. Mai apoi, nu m-am putut opri din plâns când am văzut ce bine arăta. Am povestit puţin cu ea şi ne-a spus că a «ieşit» de pe stradă, că e căsătorită, are un fiu, Darius, şi că e fericită. Lucra şi făcea liceul la «seral». Era bine, optimistă, plină de viaţă şi extrem de mulţumită cu noua ei viaţă“, a povestit Ana Negrulescu, pentru Adevărul Timișoara. 

Crina și fiul ei au murit la Spitalul din Tmișoara, iar soțul ei este și el internat, însă starea lui de sănătate este una bună. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate