Cristi Borcea a ajuns să comande la Steaua din puşcărie! Vezi cum l-a păcălit pe Gigi Becali!

Nu mai e un secret că Cristi Borcea a ajuns să comande la Steaua din puşcărie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Cristi Borcea a ajuns să comande la Steaua din puşcărie. “Vergil Andronache a ajuns "principal" la FCSB după ce a demisionat Bogdan Andone. "Nu accept să mai fiu criticat pentru decizii care nu-mi aparțin, patronul face tot aici!", a explicat Andone când a renunțat la post. El trecuse până atunci peste momente umilitor-amuzante, amestec de jenă și de comedie.  O alegere șocantă a lui Andone a fost folosirea lui Salomao ca fundaș stânga împotriva Botoșaniului, într-o partidă pierdută cu 0-2.”, a dezvăluit Gazeta sporturilor.

Citeste si: Cum învârte Alina Vidican banii lui Cristi Borcea! Fosta soție nu se mulțumește cu pensia alimentară EXCLUSIV

Citeste si: Valentina Pelinel a publicat o imagine rară cu Milan! În brațele cui șl-a pozat pe fiul ei și al lui Cristi Borcea

Citeste si: Copiii lui Cristi Borcea cu Alina Vidican, vacanță perfectă cu bunica Mariana FOTO

Cristi Borcea a ajuns să comande la Steaua din puşcărie: "Mi-a zis Borcea că la Dinamo l-a văzut fundaș stânga pe Salomao!" 

“Antrenorului nu-i trecuse prin minte să-l retragă în apărare pe mijlocașul ofensiv portughez. L-a sunat patronul cu o zi înaintea jocului: "Bagă-l pe Salomao fundaș stânga, dacă tot n-avem jucător pe postul ăla!". "Mai bine mutăm tot un apărător acolo, că Salomao n-a mai fost fundaș niciodată!", a reacționat antrenorul. "Ba da, a jucat!", a insistat Gigi, "mi-a zis Borcea că la Dinamo l-a văzut fundaș stânga pe Salomao!", a mai scris ziarul de sport. (vezi cum a câştigat Borcea peste 100 de milioane de euro din afaceri cu gaz lichefiat)

fara descriere

Cristi Borcea a ajuns să comande la Steaua din puşcărie: "Bagă-l, mă, fundaș stânga, știe sigur finu' Borcea!" 

S-a aflat că Cristi Borcea a ajuns să comande la Steaua din puşcărie. „Andone tot nu credea, l-a întrebat pe portughez: "Diogo, ai fost fundaș stânga vreodată, cât ai jucat la Dinamo?". "Mister, n-am ocupat postul ăsta niciodată în carieră!". "A1" din teorie a apelat iar la patron: "Salomao spune că n-a jucat în apărare niciodată". "Bagă-l, mă, fundaș stânga, știe sigur finu' Borcea!". Finul e în pușcărie, condamnat în februarie anul acesta la cinci ani de detenție într-un dosar cu retrocedări”, a mai relatat Gazeta sporturilor.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate