Cum învârte Alina Vidican banii lui Cristi Borcea! Fosta soție nu se mulțumește cu pensia alimentară EXCLUSIV

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, pare că știe cum să facă afaceri, timișoreanca reușind, de curând, să pună la punct o metodă cât se poate de eficientă pentru a-și mai rotunji, simțitor, conturile.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, ”exilată” la Miami, Alina Vidican se ocupă de restaurantul pe care l-a deschis, cu ani în urmă, Cristi Borcea și, evident, are grijă ca cei doi copii pe care îi are cu omul de afaceri să fie cât mai bine tratați și crescuți.

Citeste si: Valentina Pelinel a publicat o imagine rară cu Milan! În brațele cui șl-a pozat pe fiul ei și al lui Cristi Borcea

Citeste si: Copiii lui Cristi Borcea cu Alina Vidican, vacanță perfectă cu bunica Mariana FOTO

Citeste si: Cristi Borcea, profesor de sex la Jilava! Dezvăluiri EXCLUSIVE din penitenciar

Iar dacă pensia alimentară și sumele care îi vin din afacerea cu restaurantul din Miami sunt suficient de mari, Alina Vidican pare să nu se mulțumească cu atât. Iar de curând, fostei soții a lui Cristi Borcea i-a mai venit o idee, una cât se poate de viabilă.

fara descriere

”Cristi Borcea i-a lăsat aparttamentul din Miami, un apartament extrem de scump, pe malul oceanului. Doar că Alina a decis că ea și copiii lor nu ar avea nevoie de un asemnea apartament și că le-ar fi mai bine dacă ar avea o casă. Doar că, în zonă, casele sunt foarte scumpe,așa că Alinei i-a venit o idee”, ne-a spus un apropiat de-al familiei timișorencei. Mai exact, susțin sursele noastre, Alina Vidican și-ar dori să vândă apartamentul, cotat la aproape un milion de dolari și să își cumpere o altă proprietate, tot în Miami, dar nu pe malul Oceanului. ”Dacă își cumpără o casă, nu foarte mare, dar cu curte, în Miami, dar nu fix pe malul Oceanului ar costa-o jumătate din suma pe care ar putea să o încaseze pentru apartamentul în care locuiește acum. Așa că, de ceva vreme, încearcă să îl convingă pe Cristi Borcea să îi permită să facă o asemenea schimbare și, evident, să îi lase ei restul banilor, bani pe care normal, i-ar pune în conturile copiilor lor”, ne-a mai spus sursa citată.

fara descriere

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea, cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate