Cristi Borcea a cerut eliberarea condiționată! Ce a putut să spună în fața judecătorilor: "Vă rog mult"

Cristi Borcea a cerut eliberarea condiționată! Ce a putut să spună în fața judecătorilor

Distribuie pe:

Condamnat în dosarul retrocedărilor, Cristi Borcea a fost adus în această dimineață la Judecătoria Sectorului 4 a Capitalei, acolo unde s-a discutat despre cererea sa de eliberare condiționată.

„Am participat în cinci luni de la amânarea cauzei în fiecare zi la cursuri, programe, unele nu au fost creditate, dovadă că nu am mers după câştig, nu puteam la mai multe, am maxim una pe lună, şi la muncă şi activitate nu aveam cum. Am fost vizitat de cei 9 copii în penitenciar. Am ţinut legătura cu familia. Mi s-a spus că îndeplinesc condiţii, am achitat toate prejudiciile, plus peste două milioane de euro penalităţi”, a spus Cristian Borcea în fața judecătorilor, citat de Mediafax.

Cristi Borcea a cerut eliberarea condiționată! Ce a putut să spună în fața judecătorilor: "Vă rog mult"

Cu toate eforturile depuse de către fostul finanțator al echipei Dinamo, procurorul a spus în fața instanței că cererea sa de eliberare trebuie respinsă, deoarece ar putea fi o problemă în ceea ce privește calculul liberelor compensatorii.

Citeste si: Actrița Mya-Lecia Naylor a murit, la numai 16 ani! Ce au decis anchetatorii

Citeste si: Cine este băiatul cu care se iubea Luiza Melencu! S-au despărțit cu doar o zi înainte să dispară

Citeste si: Mirela Radu, mesaj sfâșietor după ce iubitul Oanei Radu a murit: „Blonduțul meu frumos...”

„Din carantină am muncit non stop, nu ştiu ce să mai fac să obţin eliberarea, vă rog mult să fiţi de acord cu eliberarea”, a mai spus Borcea, însă instanța nu a fost convinsă, astfel că urmează ca în cursul zilei de marți să se anunțe ce decizie a fost luată în privința cererii sale.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate