Cristi Borcea, lovitură de un milion de euro pentru fosta soție! A lăsat-o fără hotel pe Mihaela

Cristi Borcea a vândut hotelul pe care-l avea la Botoșani și de care avea grijă prima lui soție, Mihaela.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Cristi Borcea a decis să vândă hotelul pe care prima lui soție, Mihaela, îl administra în Botoșani. Zilele trecute imobilul a trecut în proprietatea unui celebru afacerist din Dorohoi, apropiat lui Cristi Borcea. Tranzacția a fost evaluată la peste un milion de euro.

Cine este misteriosul afacerist din Dorohoi, care a preluat afacerea


In articol:

Mihaela Borcea a rămas cu un hotel la mare, cu un waterpark și cu o afacere în domeniul frumuseții, în București. Hotelul din Botoșani a fost preluat de familia Borcea în 2010 și acolo s-au investit aproape 2 milioane euro. În 2013, Mihaela Borcea a încercat prima dat să vândă imobilul, pe motiv că acesta nu-i aducea prea mulți bani. Inițial, ea a încercat s-o convingă pe soția deputatului Costel Șoptică să preia afacerea, însă aceasta a refuzat. Ea a fost totuși numită într-o poziție de conducere, în speranța că va face afacerea profitabilă.

Citeste si: Bombă! Vestea primită de Băsescu, chiar de Ziua Națională. Procesul a fost finalizat - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Noul proprietar al hotelului din Botoșani se numește Laurențiu Plămadă și este din Dorohoi. Conform botosaneanul.ro, acesta a anunțat că va începe ample lucrări de renovar și va încerca să nu dea nici un angajat afară. El a anunțat că nu va închide nici restaurantul și nici hotelul și că, din contră, va investi în modernizarea acestuia.

Hotelul din Timișoara, administrat de Alina Vidican

Cristian Borcea a mai avut un hotel la Timișoara, și încă unul destul de profitabil. Acesta a ajuns însă la a doua soție a afaceristului, Alina Vidican, aflată în Statele Unite. Mama și fratele Alinei se ocupă propriuzis de afacere.

Cristi Borcea a ieșit din închisoare în luna noiembrie a anului trecut și pare mai degrabă tentat să recupereze timpul pe care l-a pierdut în spatele gratiilor. Tocmai de aceea, el pare acum un familist convins, care își petrece timpul cu copiii. În prezent, Borcea este căsătorit a treia oară cu Valentina Pelinel, alături de care are trei copii: un băiat și două fete gemene. În total, Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 2 Decembrie 2020: astăzi Gemenii primesc daruri, Taurii sunt de părere că nimic nu le iese bine în această zi

O companie extrem de cunoscută se închide! 12.000 de oameni rămân pe drumuri

Oana Zăvoranu cutremură showbiz-ul! Lovitură fatală pentru Dana Budeanu! Ce emisiune va avea Querida și unde

Alina Vidican, disperată în Miami! Ce se întâmplă cu fosta nevastă a lui Cristi Borcea

Care sunt pedepsele pentru evaziunea fiscală. Poți face chiar și 15 ani de închisoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies