Cristi Borcea o să facă spume în închisoare când o să vadă fotografia asta! Fiul său a petrecut Ziua copilului cu Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea! FOTO

Se poate spune că Cristi Borcea o să facă spume în închisoare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Cristi Borcea o să facă spume în închisoare. De 1 iunie, Mihaela Borcea, fosta sa soţie, a organizat, la un restaurant, o petrecere pentru copiii ei şi ai altor prieteni. Mihaela are trei copii cu Borcea, pe Patrick, Angelo şi Melissa.

Citeste si: Florin Bratu, amintiri incredibile cu Cristi Borcea: ”Când am intrat l-am văzut că stătea pe spate, cu capul aplecat puțin!”

Citeste si: Cristi Borcea le-a făcut cadouri scumpe fotbaliștilor săi! Preferaţii săi erau Adrian Cristea şi Claudiu Niculescu! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Ea e singura femeie care l-a pus la colţ pe Cristi Borcea! Simona Marinescu: ”L-am criticat că a aruncat cu bani la o petrecere. S-a supărat foarte tare pe mine”

Cristi Borcea o să facă spume în închisoare. Angelo are o relaţie apropiată cu Sorin Rap

La eveniment a participat şi Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea, care, la un moment dat, s-a fotografiat alături de Angelo, care l-a ţinut pe după umeri, dovedind că între ei este o relaţie foarte strânsă. (vezi ce afacere l-a sărăcit pe Cristi Borcea)

fara descriere

Cristi Borcea o să facă spume în închisoare. E încarcerat la Penitenciarul Rahova 

Nu mai e un secret că Cristi Borcea o să facă spume în închisoare. Actualul soţ al Valentinei Pelinel a fost condamnat definitiv, în luna februarie, la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de pe litoral, fiind încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate