Cristi Borcea se duce pe şantier după ce a fost eliberat din închisoare! Afaceristul a primit aprobare să îşi extindă hotelul din Olimp!

Cristi Borcea se duce pe şantier după ce a fost eliberat, urmând să investească în hotelul de pe Litoral.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Cristi Borcea se duce pe şantier după ce a fost eliberat miercuri din penitenciar, după ce a ispăşit condamnarea primită în Dosarul retrocedărilor ilegale. Pe Borcea îl aşteaptă multe afaceri, dar cea mai presantă o reprezintă hotelul de 3 stele în staţiunea Olimp, care este administrat de prima sa soţie, Mihaela Borcea. Hotelul are 6 etaje şi este amplasat pe faleză, cu vedere directă la mare. Unitatea a fost renovată în 2012, la puţină vreme după ce a fost preluată da familia Borcea. (citeşte ce a declarat Borcea după ce a fost eliberat)

Citeste si: Mihaela Borcea a făcut o vizită de lucru în China! Fosta soţie a lui Cristi Borcea şi actualul ei iubit vor să facă afaceri cu chinezii!

Citeste si: Fiul lui Cristi Borcea vrea să se angajeze ca paznic, din dragoste pentru Dinamo: “Eu, sincer, aș lucra”

Citeste si: Fotografia cu Valentina Pelinel de pus în ramă! S-a pozat cu fiul ei și gemenele!

Cristi Borcea se duce pe şantier după ce a fost eliberat. Va supraetaja hotelul

Din puşcărie, Borcea i-a transmis Mihaelei că vrea să modernizeze din nou hotelul. Astfel, Mihaela Borcea a depus o cerere la Primăria Mangalia, care administrează staţiunea Olimp, pentru obţinerea unui certificat de urbanism. Acesta a fost eliberat în august 2019. „Întocmire documentație tehnică - Modernizare, extindere, supraetajare, recompartimentare complex hotelier existent; construire piscină nou cu bar, vestiare, grupuri sanitare și anexe; amenajare parcare exterioar pentru mărirea gradului de confort turistic și organizare de șantier”, se arată în document.

fara descriere

Cristi Borcea se duce pe şantier după ce a fost eliberat. Deţine şi o plajă de fiţe la Olimp

Lucrările au demarat la finalul sezonului estival, astfel că şantierul se află de-abia la început, iar Borcea le poate superviza total după ce a fost eliberat. Presa constănţeană a relatat că Borcea duce de zor tratative, prin intermediar, pentru a deveni coproprietar la încă un hotel din Olimp. Tranzacția nu a fost finalizată, dar nici departe n-ar fi, conform unor surse din apropierea familiei. Pe lângă hotel, familia Borcea are acum şi o plajă în staţiune, denumită Davos Beach, cotată la 4 stele, cu şezlonguri luxoase şi un bar. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate