Cristi Borcea şi-a ascuns toată averea în portiera maşinii sale: „M-a prins Revoluţia cu vreo 600.000 de lei în carcasa de la uşa de la maşină. Dădeam tapiţeria jos şi-acolo-i ascundeam”

S-a aflat că Cristi Borcea şi-a ascuns toată averea în portiera maşinii sale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Chiar înainte de Revoluţia din 1989, Cristi Borcea şi-a ascuns toată averea în portiera maşinii sale. În acea perioadă, afaceristul era angajat la un centru de butelii şi câştiga sume impresionante. „M-a prins Revoluţia cu vreo 600.000 de lei în carcasa de la uşa de la maşină. Dădeam tapiţeria jos şi-acolo-i ascundeam. Nu puteai să-i ţin în casă“, povestea el într-un interviu acordat revistei “OK!”. (vezi cum s-au împăcat Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea)

Citeste si: Cum a apărut Cristi Borcea la inaugurarea unui hotel din București! Dinamovistul s-a întâlnit cu MItică Dragomir și cu Copos FOTO

Citeste si: Mihaela Borcea, executată silit! Femeia de afaceri a pierdut un proces cu banca și are de dat o sumă uriașă | EXCLUSIV

Citeste si: Cât de bogată este, cu adevărat, Valentina Pelinel! Vezi câţi bani avea în conturi Valentina şi cât câştiga într-un an de zile!

Cristi Borcea şi-a ascuns toată averea în portiera maşinii sale: "Am adus şi eu marfă din Turcia"  

În primele luni ale lui 1990, Cristi Borcea a început să facă bişniţă cu marfă din Turcia. „Cei care se întreabă cum mi-am făcut banii, trebuie să ştie că, pe lângă centrul de butelii, care producea foarte mult, am adus şi eu marfă din Turcia. Importam TIR-uri întregi, pentru că la vremea respectivă se vindea oricât, în orice cantităţi. Cam de pe atunci nu am mai dormit o noapte întreagă“, a mai povestit Borcea în cartea pe care a scris-o în închisoare.

fara descriere

Cristi Borcea şi-a ascuns toată averea în portiera maşinii sale: "Vindeam cafea, gume şi ţigări" 

E clar că Cristi Borcea şi-a ascuns toată averea în portiera maşinii sale. “Am închiriat un stand lângă Piaţa Scînteii şi vindeam acolo cafea Nova Brasilia, gume şi ţigări. Pe lângă turcisme, comercializam şi pantofi de la fabrica «Ardeleana», pe filiera Cornel Ţălnar, prietenul meu din Alba Iulia”, a mai relatat Cristi Borcea despre perioada de început a afacerilor sale.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate