Cristi Borcea, unde ai ascuns-o până acum? Cum arată nepoata secretă a afaceristului și care este visul ei! EXCLUSIV

Cristi Borcea se poate lăuda cu o groază de femei frumoase în viața lui, fie că este vorba de fostele soții, de actuala soție, sau de... rudele de sânge. Iar printre acestea se numără și nepoata omului de afaceri, Maria Cristina.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Maria Cristina Călin este o tânără de 21 de ani care speră ca va reuși să dea lovitura în showbiz. Iar atu-urile ei sunt de necontestat: este extrem de sexy și, în plus, e nepoata lui Cristi Borcea, ea luându-și numele de scenă de Tinna Latina.

Citeste si: De ce nu a fost eliberat Cristi Borcea? Judecătorii vor să afle cât de bolnav este dinamovistul! Solicitare-bombă a magistraților

Citeste si: Valentina Pelinel e mai bogată cu un milion de dolari! Vezi cum a dat soţia lui Cristi Borcea lovitura în America! FOTO

Citeste si: Ce își mai dorește Alina Vidican? Dacă află așa ceva Cristi Borcea, înnebunește de nervi | EXCLUSIV

21 de ani, sexy din cale afară, 100% naturală, studentă... Acestea sunt ”ingredientele” cu care se poate lăuda nepoata lui Cristi Borcea. Studentă la facultatea de Drept, Maria Cristina Călin se prezintă sub numele de Tinna Latina și speră să dea lovitura în muzică, mizând pe felul în care arată și pe filmările de pe conturile ei de socializare în care cântă. Ținută departe de lumea agitată a showbiz-ului românesc, de părinții ei, unii stricți în această direcție, susțin apropiații brunetei, Tinna Latina pare să fie o tinerică extrem de cuminte, ținută departe de cluburile de fițe sau de băieți care să îi ”sucească” mințile.

Lăudându-se cu o mulțime de premii câștigate la diverse concursuri de muzică, nepoata lui Cristi Borcea și-a anunțat urmăritorii de pe conturile ei de socializare că urmează să scoată pe piață prima ei melodie, una cu influențe latino.

Acum brunetă, Maria Cristina, pare să fie extrem de apropiată de Cristi Borcea și de Valentina Pelinel, ea având mai multe fotografii de la aceștia de acasă, pozându-se în repetate rânduri cu cei doi sau cu fiul lor. De altfel, Tinna Latina a trecut printr-o serie de schimbări uriașe în ultimii ani, fiica surorii lui Cristi Borcea renunșând la blond, reușind să slăbească considerabil, toate pentru a se pregăti pentru primii pași în lumina reflectoarelor. Mai mult decât atât, spun sursele noastre, Cristi Borcea, încântat de talentul tinerei, i-a plătit acesteia cursurile de canto necesare pentru a-și cizela vocea și pentru a reuși în lumea muzicii.

Cristi Borcea, extrem de legat de familie

Cristi Borcea ține la familia sa. Și nu este este una oarecare, ci una numeroasă, ca în povești. Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei, ultimii trei fiind cu Valentina pelinel, actuala soție a omului de afaceri. Cu toate acestea, susțin sursele noastre, Cristi Borcea nu este atent doar cu copiii și cu femeile care i-au trecut, într-un fel sau altul, prin viață, ci are grijă de mai toate rudele apropiate, făcându-le adeseori surprize și cadouri cât se poate de substanțiale.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: