Cristi Manea ţine ca la ochii din cap la iubita sexy care a fost bătută în Italia! O răsfaţă cu vacanţe exotice şi îi e recunoscător Alinei: “Tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea” FOTO

Amicii jucătorului de la naţionala U21 ştiu că Cristi Manea ţine ca la ochii din cap la iubita sexy.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

In articol:

E clar că Cristi Manea ţine ca la ochii din cap la iubita sexy. După meciul cu Franţa, 0-0, care a consfinţit calificarea naţionalei U21 în semifinalele EURO 2019, s-a petrecut un incident violent. Iubita lui Cristi Manea, titular în echipa lui Mirel Rădoi, a fost bătută, în tribune. “Această performanţă este puţin umbrită de doi dintre suporteri care au lovit-o pe soţia lui Cristi Manea.”, a spus Rădoi la TVR. Gazeta Sporturilor a prezentat mai multe imagini cu partenera internaționalului român cu tricoul plin de sânge, în tribună. (vezi motivul pentru care Mirel Rădoi a fost târât prin tribunale)

Citeste si: Drama sfâşietoare a lui Ionuţ Radu, portarul şi căpitanul naţionalei U21! Când avea 9 ani, i-a murit sora de 14 ani! După victoria cu Anglia, le-a arătat tuturor un tricou cu chipul Emei!

Citeste si: Ianis Hagi a fost umilit de un conducător din FRF, care l-a pus să îi care costumul până în România! Vezi când s-a întâmplat totul!

Citeste si: Mirel Rădoi are o avere colosală, de 15 milioane de euro! Antrenorul naţionalei U21 şi-a cumpărat şase maşini de lux şi a investit în imobiliare!

Cristi Manea ţine ca la ochii din cap la iubita sexy: "În ambuscadă, a primit un picior în plină figură”

Alina Andreea, care este iubita, nu soţia, lui Manea, s-a ales cu buza spartă și a rămas fără un dinte și a primit îngrijiri medicale. Ea a fost transportată de urgență la spital cu ambulanța. Incidentul a avut loc în zona de tribună în care se aflau partenerele jucătorilor români. Jurnalistul Decebal Rădulescu a dat detalii despre incident: “Imediat după joc, Manea s-a dus în tribune să-şi salute prietena. O fană i-a luat faţa iubitei şi i-a cerut să facă o poză. Fotbalistul a bruscat-o violent. În acel moment, prietenul domnişoarei l-a îmbrâncit pe fostul jucător al CFR-ului. În ambuscadă, iubita fotbalistului a primit un picior în plină figură”.

fara descriere

Cristi Manea ţine ca la ochii din cap la iubita sexy. Înainte de EURO 2019, au fost în Bali

Nu mai e un secret că Cristi Manea ţine ca la ochii din cap la iubita sexy. Fotbalistul o răsfaţă pe Alina cu vacanţe exotice, ultimul lor periplu fiind chiar înaintea EURO 2019, când au fost în Bali. “Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc”, a postat, la un moment dat, Cristi Manea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate