Cristian Boureanu, alte probleme după ce a fost condamnat: ”Mai am două luni și scap de emoții” EXCLUSIV

Cristian Boureanu a fost, recent, condamnat, alături de logodnica lui, Laura Dincă, în dosarul în care a fost acuzat de ultraj, fostul politician primind o pedeapsă la închisoare cu suspendare.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, emoțiile din această perioadă nu s-au terminat pentru Cristian Boureanu, el având și alte motive pentru care să tremure, cu atât mai mult cu cât în joc este și viitorul fiicei sale.

Citeste si: Cristian Boureanu, declarație de dragoste pentru Laura Dincă, după ce a fost condamnat la închisoare! EXCLUSIV

Citeste si: Cristian Boureanu a primit sentința! Este condamnat definitiv

Citeste si: Cum se simte Ioana Boureanu după ce a fost bătută în club! Tatăl ei a dezvăluit totul

De cele mai multe ori, când copiii dau examene, părinții tremură. Iar în această perioadă, Ioana Boureanu, fiica lui Cristi Boureanu, a început examinările pentru Bacalaureat, ea dând testările la școala internațională la care a fost înscrisă. ”Are mai mult examene decât la Bacalaureatul românesc, toate sunt scrise și durează cam o lună. Apoi, lucrările sunt trimise în străinătate pentru a fi corectate și așteptăm, rezultatele. Mai am două luni și scap de emoții. A început examenele încă de pe 2 mai, le termină în iunie. Sunt multe la număr, câte două la fiecare materie”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristian Boureanu.

fara descriere

Mai mult decât atât, recunoaște Cristian Boureanu, în această perioadă face tot ce îi stă în putință pentru a-și susține, moral, fiica. ”Sper să fie totul bine, să se concentreze și să demonstreze ce știe și ce a încățat. Este o etapă importantă, este un examen recunoscut în toată lumea”, ne-a mai spus Cristian Boureanu.

Vezi ce alte probleme are Ioana Boureanu, doar pe stirilekanald.ro

Cristian Boureanu, condamnat la închisoare

În iunie 2017, fostul parlamentar Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă după ce şoferul maşinii în care se afla a fost tras pe dreapta pentru un control. Cearta dintre poliţişti şi Cristian Boureanu a durat zeci de minute până la momentul încătuşării. De altfel, atunci, unul dintre polițiști, l-a lovit pe Cristian Boureanu, după ce fusese, la rândul său, atacat, suficient de tare pentru a-i provoca leziuni serioase fostului parlamentar. Mai mult, Cristian Boureanu a fost, minute bune, căzut la pământ, Laura Dincă fiind singura care s-a repezit să îl ajute. Recent, el a fost condamnat la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității. Cu toate acestea, recunoaște Cristian Boureanu, în exclusvitate pentru WOWbiz.ro, o etapă dificilă a vieții lui s-a terminat. ”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt alături de familia mea, că o etapă din viața mea s-a terminat. Aștept motivarea sentinței, iar apoi voi vedea ce voi face, cum voi ataca decizia și ce se va mai întâmpla”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristian Boureanu.

În altă ordine de idei, se pare că pentru fostul parlamentar, chiar dacă nu are noroc în sălile de Tribunal, viața intimă merge ”ca unsă”. De altfel, ne-a recunoscut el, relația pe care o are cu frumoasa Laura Dincă se va concretiza cât de curând. ”Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Cristian Boureanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate