Cristian Boureanu, găsit vinovat pentru un accident cu ATV-ul, pe litoral! Despăgubirile, de peste 60.000 lei, suportate de o firmă de asigurări

O societate de asigurări va plăti peste 60.000 lei pentru un accident de ATV produs de Cristian Boureanu în urmă cu 2 ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Un constănțean va primi despăgubiri de peste 60.000 lei după ce a suferit un accident cu un ATV condus de Cristian Boureanu. Afaceristul se afla la vehiculului și se afla într-o stare euforică, conform martorilor. Boureanu s-ar fi urcat pe ATV fără să ceară acordul proprietarului acestuia, căruia îi făcuse semn să oprească cu puțin timp înainte. Martorii mai spun că afaceristul s-a îndreptat cu ATV-ul spre mare, avându-l lângă el pe”pasagerul”care nu apucase să coboare, a făcut câteva ”scheme” și s-a răsturnat, provocând rănirea bărbatului.

fara descriere

Citeste si: Cristian Boureanu, alte probleme după ce a fost condamnat: ”Mai am două luni și scap de emoții” EXCLUSIV

Citeste si: Prima apariție a Mirelei Vaida după ce a născut a treia oară! "Mai trebuie să dau jos 6 kilograme" - Mămica are probleme grave cu băiețelul mijlociu: "Mă șantajează emoțional!"

Citeste si: Cristian Boureanu, declarație de dragoste pentru Laura Dincă, după ce a fost condamnat la închisoare! EXCLUSIV

Bizara întâmplare a avut loc în 2017, iar pasagerul accidentat a solicitat despăgubiri în instanță. Judecătoria Constanța a decis ca firma la care era asigurat vehiculul să plătească: 7.631 lei – despăgubiri pentru acoperirea prejudiciului accidentului rutier, 50.000 lei – despăgubiri morale și 2.591 lei – cheltuieli de judecată.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate