Cristian Țânțăreanu, anunț cutremurător: „Mă pregătesc de ultimul drum...”

Cristian Țânțăreanu a făcut un anunț cutremurător despre starea sa de sănătate. Cum se simte.

Autor: M.V.

In articol:

Chiar dacă nu mai apare la fel de des la TV așa cum o făcea în trecut, omul de afaceri Cristian Țânțăreanu continuă să șocheze cu declarațiile sale.

În ultimii ani, starea de sănătate i-a jucat multe feste excentricului milionar de la Corbeanca, iar acum, problemele par a fi mai grave ca niciodată.

Citeste si: Unul dintre cei mai talentați fotbaliști români a rupt legătura cu părinții din cauza iubitei! Cei care i-au dat viață fac apel la ajutor divin: "Dumnezeu e sus și ne privește!"

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Soția lui Mihai Constantinescu, apel către toți fanii artistului: „Să ne rugăm...”

Citeste si: Loredana Chivu s-a despărţit iar de None de la Puterea dragostei: "Sunt singură pentru că nu am nevoie de cineva care să-mi distrugă viaţa"

Citeste si: Loredana Chivu s-a despărţit iar de None de la Puterea dragostei: "Sunt singură pentru că nu am nevoie de cineva care să-mi distrugă viaţa"

Ce i-au transmis medicii omului de afaceri

Cristian Țânțăreanu a reușit să slăbească foarte mult, iar verdictul medicilor nu este unul prea optimist.

Vizibil îmbătrânit, afaceristul a afirmat că se concentrează pe afaceri, nu a mai apucat să meargă la sală şi se pregăteşte de... moarte.

„Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul.

Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi.

Mă pregătesc de ultimul drum... de acasă, la Bellu. Mă pregătesc pentru Bellu, nu aţi văzut că scria mare? Anunţ devastator! Mă pregătesc pentru Bellu. Trăim, supravieţuim... Acum mă chinui să beau o băutură răcoritoare în loc de ţuică sau de o vodkă”, a spus Cristian Ţânţăreanu în cadrul unui interviu TV.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies