Soția lui Mihai Constantinescu, apel către toți fanii artistului: „Să ne rugăm...”

Ce spune soția lui Mihi Constantinescu despre starea de sănătate a acestuia. După zile întregi, a făcut anunțul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

După ce s-a făcut apel la colegii și la fanii lui Mihai Constantinescu pentru a merge să doneze sânge pentru artist, soția acestuia a făcut un apel.

Simona Secrier le este recunoscătoare tuturor celor care s-au mobilizat pentru a-l ajuta în acest moment de cumpănă pe Mihai Constantinescu și a vorbit despre starea de sănătate a artistului.

Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el.", a declarat soția lui Mihai Constantinescu, la România TV.

Veste tristă despre Mihai Constantinescu! Starea artistului, tot mai gravă! Are metastaze răspândite în tot corpul!

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este tot mai gravă. Potrivit ultimelor informații, Mihai Constantinescu are metastaze răspândite în tot corpul.

Citeste si: Loredana Chivu s-a despărţit iar de None de la Puterea dragostei: "Sunt singură pentru că nu am nevoie de cineva care să-mi distrugă viaţa"

Citeste si: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Unde își va ispăși pedeapsa. Ce decizie a luat Comisia de la Rahova

Citeste si: Michel Platini a fost arestat! Fostul șef al UEFA e acuzat de luare de mită!

Mihai Constantinescu ar avea mai multe metastaze răspândite în tot corpul, ceea ce îngreunează şi mai mult efortul medicilor de a-l ţine in viaţă, informează România TV.

Colegii lui Mihai Constantinescu s-au unit și astăzi vor merge la Spitalul Floreasca pentru a dona sânge.

Prietenii îi transmit în permanență mesaje soţiei artistului, care nu se dezlipeşte de patul acestuia. Mihai Constantinescu a fost reconectat la aparate, după noi probleme respiratorii. Timp de 5 zile, artistul fusese lăsat de medici să respire singur.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate