Cristian Tudor Popescu, mesaj dur după moartea lui Alexandru Arșinel: „Atârnat de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile”

Cristian Tudor Popescu a comentat dur viața lui Alexandru Arșinel, după moartea acestuia.

Autor: Alis Pop

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi seară, pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, lăsând în urma sa multă durere, dar și o avere impresionantă în lumea teatrală și cinematografică. Cel puțin, asta ar spune mulți dintre cei care i-au apreciat talentul și aparițiile publice.

În timp ce familia, prietenii și fanii îi plâng acum dispariția, sunt și voci care nu se aliniază celor îndoliați de trecerea în neființă a marelui actor.

Citeste si: Familia lui Alexandru Arșinel a decis când va avea loc înmormântarea. Locul în care va fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului

Cristian Tudor Popescu, după vestea tragică a morții lui Arșinel, a publicat un mesaj dur în online, prin care l-a vizat pe cel care astăzi nu mai este printre noi.

Citeste si: Oana Roman, primele declarații după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul copilului lui Pepe- kfetele.ro

Citeste si: Scene de filme "cu proști" în Satu Mare! Un tânăr de 33 de ani s-a întors ieri mai devreme de la muncă și a auzit zgomote ciudate în apartament- bzi.ro

Gazetarul, cunoscut pentru modul direct de a spune ce gândește, i-a adus acuze grave regretatului actor.   În viziunea sa, Alexandru Arșinel nu a fost decât un nume care a urcat pe treptele celebrității datorită echipei pe care a format-o zeci de ani cu regretata Stela Popescu.

Jurnalistul spune că doar prin alăturarea cu marea actriță a reușit să fie cunoscut și apreciat la scară largă.

Ba chiar, pe lângă comparațiile făcute cu demisia lui Sorin Cîmpeanu, care a avut loc în aceeași seară cu moartea lui Arșinel, CTP a scris că Alexandru Arșinel  „s-a legat cu lanțuri” de scaunul de director pe care l-a ocupat la Teatrul de Revistă, în care, mai spune el, avea de gând „să putrezească”.

Citeste si: Ultima persoană cu care Alexandru Arșinel a vorbit înainte de a fi internat în spital. Ce i-a mărturisit despre starea de sănătate: "Tot ne rugam la Dumnezeu să îl salveze"

”Arta ortului. Ministrul S. Cîmpeanu a fost demisionat din funcție. Maestrul, ba chiar marele maestru, Al. Arșinel a fost demisionat din viață, după ce s-a legat cu lanțuri de scaunul de director la Teatrul de Revistă, în care intenționa să putrezească. În cazul Cîmpeanu, enunțam un principiu al imposturii. Iată încă unul, inspirat de acest Arșinel: impostura dăinuie, uneori pentru totdeauna. Istoria artelor nu duce lipsă de mucavale perene. În rolul de mort înregistrează așa-zisul comic, care, atârnat în meserie de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile, poate cel mai mare succes al carierei sale, comparabil cu cel al vânătorului de rinichi. Gem ecranele de ode. Există și o artă a ortului popii. Om muri și om vedea nu e mai puțin adevărat decât om muri și om orbi. Iluzia că moartea și timpul despart grâul de neghină e o iluzie. De unde și putrefacta cugetare „Despre morți numai de bine”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe pagina personal de Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sicriul cu trupul lui Alexandru Arșinel, depus la Teatrul „Constantin Tănase”! Primele imagini de la priveghiul marelui actor

Valentina Fătu, în lacrimi, după moartea lui Alexandru Arșinel! Ce i-a spus în ultimul mesaj pe care i l-a trimis: "Să știe că e iubit, și să se facă bine și să vină la...

Ce legătură a avut Andreea Esca, în trecut, cu familia lui Alexandru Arșinel. Puțini își mai aduc aminte: "La noi în Moldova este o tradiție"

6 zodii se bucură de un bun context astral și rezolvă treburi dificile sau scapă de probleme

Răsturnare de situație pentru Simona Halep! S-au întâlnit de urgență. E momentul salvator

“Am legat-o de mașină să nu o mai tragă alții.” Culiță Sterp, mesaj pentru internautul care l-a ajutat după accidentul rutier

Anunțul așteptat de toată planeta, făcut la București. Cum se va termina războiul

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies