Cristina Rus este însărcinată pentru a treia oară! A ținut totul ascuns până acum, dar mai are puțin și naște

Cristins Rus a recunoscut că este însărcinată pentru a treia oară.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Cristina Rus are doi copii frumoși și urmează să devină mămică pentru a treia oară. Frumoasa blondină a renunțat la carieră pentru a fi alături de cei micim, iar familia ei se pregătește să primească un nou membru.

Cristina Rus este în continuare o femeie frumoasă și admirată de mii de români. Cu toate acestea, nu este foarte activă pe rețelele de socializare și nici nu și-a anunțat sarcina până acum.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, a declarat Cristina Rus pentru VIVA!.

Citeste si: Meghan Markle i-a emoționat pe toți! Ce detaliu au observat internauții, în spatele ei, în timpul unui interviu?

Citeste si: Ce a făcut Anamaria Prodan în sprijinul lui Reghe, după ultimele rezultate obținute de Al Wasl: ”Asta este viața antrenorilor”

Citeste si: Meghan Markle rupe tăcerea: „Nu sunt OK! Prietenii mi-au spus să nu mă căsătoresc cu Harry pentru că viața mea va fi distrusă”

fara descriere

Cristina Rus mai voia un copil încă de acum doi ani

Într-un interviu, în anul 2017, Cristina Rus spunea că își mai dorește un copil.

„Am fost la mare. Toată lumea mă felicita că sunt însărcinată, dar am mâncat un pepene. Se mai întâmplă. Ne-ar bucura să avem vreo veste. De ce nu și al treilea, dar deocamdată nu avem vești. Dacă dă Dumnzeu, noi îl primim cu mare drag. Cel puțin cel mare era fericit când eram însărcinată. Era afectuos cu mine.(…). Trebuie să recunosc că a fost o perioadă foarte frumoasă în viață mea, în lumina reflectoarelor, dar 10 sau 11 ani cred că mi-au ajuns. Acum trebuie să mă ocup educația copiilor”, spunea Cristina Rus la vremea respectivă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate