Cristina Șișcanu, apariție rușinoasă la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Maurice a taxat-o imediat: „Doamna a adunat hârtia igienică pe toc”

Vedete

Cristina Șișcanu, apariție rușinoasă la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Maurice a taxat-o imediat: „Doamna a adunat hârtia igienică pe toc”

Cristina Șișcanu a uitat un mic detaliu înainte să defileze la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Finala „Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie pe zi ce trece, iar tensiunea dintre concurente continuă să crească. Concurentele încearcă să câștige cât mai multe steluțe din partea juraților și să ajungă în marea finală. Jurații sunt extrem de atenți la ținutele vedetelor, iar cea mai bună va câștiga premiul cel mare. În ediția de joi seara, 3 decembrie, Cristina Șișcanu a uitat un mic detaliu înainte să defileze. Maurice Munteanu a observat imediat că pe talpa sandalelor concurentei cu toc se afla o hârtie, care părea a fi igienică.

Atât jurații, cât și restul concurentele s-au amuzat de întreaga scenă.

Maurice: N-ar fi nicio problemă dacă doamna Șișcanu n-ar fi adunat hârtia igienică pe toc. Stimată domană, vă rog să rezolvați această problemă

Cristina Șișcanu: Dar cine a făcut curățenie aici în platou?

Maurice: Poate dumneavoastră nu ați fost atentă când...mă rog.

maurice munteanu
Maurice Munteanu, jurat „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Misterul a fost elucidat rapid, iar hârtia igienică era, de fapt, un bon.

Cristina Șișcanu: Este un bon, Maurice!

Maurice: Să înțelegem, stimată doamnă, că ați fost pe la chioșc.

Cristina Șișcanu, după ce a citit ce se scria pe bon: Un bon pentru transport personal.

bravo ai stil
Cristina Șișcanu, taxată de Maurice Munteanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Șișcanu, nemulțumită de jurizarea ținutei sale: „Nu este corectă, nu mă interesează...”

Soția lui Mădălin Ionescu a fost foarte hotărâtă să meargă cât mai departe în competiție, însă s-a arătat tot mai deranjată de părerile juraților.

Acum, atenția ei cea mai mare nu este premiul, ci...să se distreze. După ce Cătălin Botezatu i-a criticat ținuta, fosta prezentatoare tva avut o reacție neașteptată.( Citeste si: Cristina Șișcanu, la un pas de-o tragedie! Vedeta a făcut o criză la volan și n-a mai văzut nimic)

Cătălin Botezatu: Materialul sacoului nu se potrivește cu această fustă zebrată, care pare ușor spălăcită. Voi mai purtați și rochii de la Second Hand, dar asta nu înseamnă să le luați pe toate de acolo.

După ce s-a încheiat jurizarea, Cristina Șișcanu s-a declarat nemulțumită: Jurizarea nu este corectă, nu mă mai interesează jurizarea, eu o să mă distrez.