Cristina Ţopescu a fost interzisă la emisiunea Andreei Marin! Vezi cine a împiedicat-o pe Cristina să ajungă în platoul “Surprize, surprize!”

Cristina Ţopescu a fost interzisă la emisiunea Andreei Marin, în urmă cu 18 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

andreea marin


In articol:

Cristina Ţopescu a fost interzisă la emisiunea Andreei Marin, “Surprize, surprize!”, pe care aceasta a prezentat-o ani de zile la TVR. Motivul a fost acela că Cristina era, la acel moment, la o altă televiziune. “Dan Negru, vedeta Antenei 1, si Cristina Topescu, stirista de la Prima, au ramas fara "surprize, surprize", pentru ca sunt de la televiziuni concurente.”, scria presa în ianuarie 2002. (vezi care e dovada că Cristina nu se înţelegea deloc cu fratele ei)

Citeste si: Se poate şi mai rău decât  în cazul decesului Cristinei Ţopescu! O femeie din Galaţi a fost găsită moartă în casă la 6 luni după de îşi dăduse ultima suflare!

Citeste si: Cristina Țopescu nu avea voie să ia Diazepam pentru că suferea de depresie! Asemănarea izbitoare cu moartea actorului Ioan Gyuri Pascu, tratat de insomnie când el făcea infarct

Citeste si: Cristina Țopescu plătea lunar hrana a peste 40 de căței, din proprii bani! Ce se întâmplă acum cu animalele?

“Realizatorii emisiunii "Surprize, surprize" (Romania 1) au avut proasta inspiratie sa pregateasca si doua scurte reportaje cu Dan Negru (Antena 1) si Cristina Topescu (Prima TV), care trebuiau sa fie difuzate in editia de sambata trecuta. Andreea Marin aranjase pentru cele doua vedete ale posturilor de televiziune concurente mici surprize: de pilda, Dan se alegea cu un curs de canto, pentru a-si mai drege vocea, iar Cristina se capatuia cu un catelus”, s-a dezvăluit.

cristina topescu

Cristina Ţopescu a fost interzisă la emisiunea Andreei Marin. Doru Dumitrescu a luat decizia

“Totul a fost O.K. ... pana sambata dimineata, cand Doru Dumitrescu, directorul Canalului Romania 1, a auzit ce "trasnaie" a facut Andreea si, chiar daca toti subalternii lui nu au avut nimic de comentat, boss-ul a interzis difuzarea pe post a reportajelor. El a uitat insa ca Andreea Marin s-a numarat printre invitatele emisiunii prezentate de Dan, "Academia vedetelor", iar conducerea Antenei 1 n-a avut nimic impotriva”, s-a mai relatat despre situaţie.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianaurie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență.   Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie,  la crematoriul din Vitan-Bîrzești, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate