Cristina Țopescu și Andrei Gheorghe, asemănările uluitoare de după moarte! Ce-i leagă pe cei doi foști jurnaliști

Între Andrei Gheorghe și Cristina Țopescu nu a fost o legătură apropiată în timpul vieții, de care să se știe, însă moartea lor a fost asemănătoare, ca și înmormântarea lor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Andrei Gheorghe ca și Cristina Țopescu a fost un jurnalist talentat, apreciat de mulți, care însă în ultima parte a vieții nu prea își mai găsea locul. Au fost două firi rebele, uneori incomode, care au sfârșit, din păcate, la fel. Mai mult, în cazul ambilor, familiile au decis incinerarea. Și ca o altă coincidență, pe 14 ianuarie era ziua de naștere a lui Andrei Gheorghe, dacă ar fi trăit ar fi împlinit acum 58 de ani.

Andrei Gheorghe a murit în primăvara lui 2018, iar vestea șocantă a sfârșitului său a venit târziu în noapte. Fostul jurnalist murise cel mai probabil dimineața, însă abia spre seară, fosta lui soție, alertată că acesta nu-i răspundea la apeluri, l-a sunat pe administratorul complexului în care locuia Andrei Gheorghe pentru a verifica ce se întâmplă cu bărbatul. Andrei Gheorghe a fost găsit mort, în baie, îmbrăcat doar în tricou și boxeri, iar medicii legiști au stabilit că bărbatul murise în urma unui stop cardio-respirator, cu circa 12 ore înainte să fie găsit.

Din păcate, în cazul Cristinei Țopescu a fost nevoie de aproape trei săptămâni pentru ca cineva să sesizeze dispariția ei și să realizeze că nu mai răspundea la telefon. Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, în pat, iar trupul ei era aproape mumificat. Potrivit primelor date din anchetă, moartea Cristinei Țopescu a survenit în somn, aparent din cauze natural, însă motivul ar putea fi aflat exact în două sau trei săptămâni, după toate analizele efectuate de medicii legiști.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Nici în cazul Cristinei Țopescu, la fel ca și Andrei Gheorghe, nu se știa de vreo boală cronică de care să fi suferit fosta realizatoare tv.

Citeste si: Horia Ivanovici, atac dur la familia Cristinei Țopescu! ”Mămica regretă amarnic azi că n-a insistat cu telefoanele”

Citeste si: Fotografii unice cu regretata Cristina Țopescu și marea ei iubire, Ștefan Bănică! Cum arătau pe când se iubeau nebunește

Cristina Țopescu va fi incinerată, așa cum a fost și Andrei Gheorghe

În condițiile în care Biserica Ortodoxă condamnă incinerarea, considerând-o împotriva doctrinei creștine, sunt rare cazurile în care persoane publice au cerut ca după moartea lor să fie incinerate.

Andrei Gheorghe a fost un astfel de personaj. Familia a explicat că fostul jurnalist și-a exprimat din timpul vieții dorința expresă să fie incinerat. Se pare că aceeași dorință a avut-o și Cristina Țopescu în ceea ce privește ce se va întâmpla cu trupul ei după moarte.

Familia Cristinei Țopescu a anunțat că miercuri, la ora 14.00, sicriul cu trupul fostei jurnaliste va fi depus la capela Cimitirului Bellu, iar joi va avea loc incinerarea la Crematoriul Vitan Bârzești.  ”Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri, 15 ianuarie, ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi, 16 ianuarie 2020, la Crematoriul Vitan Bârzeşti”, se arată în comunicatul familiei Cristinei Țopescu.

Andrei Gheorghe, în interviul pentru Cristina Țopescu: ”Nu-și aplaudă eroii decât cu o singură condiție: să fie morți”

În 2007, pe vremea când lucra la Prima TV, Cristina Ţopescu făcea un interviu cu Andrei Gheorghe în cadrul rubricii „Interviurile Cristinei Ţopescu“. La un moment dat, Andrei Gheorghe, vorbind despre societatea românească declara în interviu: ”Societatea românească este formată din indivizi care îşi urăsc semenii, care detestă vârfurile, care se simt stresaţi şi stânjeniţi de cei ieșiţi din normă şi care nu-şi aplaudă eroii decât cu o singură condiţie: să fie morţi”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cristina Țopescu a vrut să plece din România, în urmă cu 2 ani și jumătate! Vedeta și-a căutat un job în Italia dar s-a răzgândit în ultimul moment

Cristina Ţopescu a dezvăluit de ce nu s-a măritat niciodată: „Încrederea mea în căsnicie a fost zdruncinată de copil. Poate că în sufletul meu nu mai e loc acum de altă iubire”

Băncile au ruinat-o pe Cristina Țopescu! Vedeta a murit săracă, după ce casa i-a fost scoasă la licitație

Prietena Cristinei Țopescu, val de acuzații după ce a vorbit despe ultimii ani din viața jurnalistei: „Ești o falsă. Trăia dacă nu o lăsai singură”

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies