Cruzime fără margini! Un copil din Mureș a ucis un cățel, în timp ce sora lui filma totul! Mama era și ea de față, dar nu a intervenit

Un copil din Mureș a ucis în bătaie un cățel. Sora lui a filmat scena desprinsă parcă din filmele de groază.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Cruzime fără margini! Un copil din Mureș a ucis un cățel, în timp ce sora lui filma totul! Mama era și ea de față, dar nu a intervenit


In articol:

Un copil dintr-o localitate din Mureș a ucis cu sălbăticie un cățel. Sora lui a filmat totul, în timp ce se amuza cu ceilalți frați pe seama chinurilor prin care trecea bietul animal. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare și au stârnit revolta.

“Noi, campionii! Noi, campionii!”, au strigat copiii, încântați de fapta lor, după ce cățelul și-a dat ultima suflare sub ochii lor.

Se pare că băiatul care a ucis cățelul îl găsise pe un câmp. L-a adus acas și, după ce animalul a mâncat un pui de găină din gospodărie, a decis să-l ucidă cu o cruzime greu de imaginat.

„A zis că a găsit un căţel, şi l-a adus acasă l-a băgat între pui şi a prins pui, ce ştiu ce a făcut cu el. Destul de rău, dar ce pot eu face? Eu nu ştiu ei unde umblă, au fost la stână, când au venit acasă ce ştiu unde au umblat. I-am zis că nu a fost bine, păi i-a părut rău”, a povestit tatăl copilului care a ucis cățelul.

“Păi te afectează emoţional, să omori un câine cu lopata şi să râzi. Vreo cinci copii, o zis că a găsit un câine pe jos, şi că a mâncat un pui . Maică sa era acasă, sigur o văzut. Nu mi se pare normal, dar dacă nu au primit educaţie nu pot să facă diferenţa între bine şi rău”, a povestit un vecin, pentru un buletin de știri.

Citeste si: Ștefan Mandachi a donat laptopuri copiilor sărmani! Povestea unei fetițe care și-a pierdut mama în urmă cu doar o lună l-a dărâmat: „A bufnit-o plânsul! Nu am știut cum să reacționez”

Ce spun psihologii despre copilul din Mureș care a ucis câinele

 “Dacă eşti în stare să faci aşa ceva cu o fiinţă care este în imposibilitate de a se apăra arată de fapt că tu ai o toleranţă foarte mare la violenţă. Aceasta toleranță se creează la un copil prin faptul că asistă la violenţa în mod repetat într-un fel sau altul. Odată ce copiii ajung să fie atât de toleranţi cu violenţa trece mult timp şi multă muncă până când devin nişte cetăţeni care nu suporta violența de niciun tip, probabil au fost educaţi într-un spirit violent”, a declarat psihologul Gabriela Groza.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate