Cu ce afecțiune a fost diagnosticat fiul lui Tily Niculae după ce a avut COVID-19

Actrița face dezvăluiri despre afecțiunea fiului ei de care trebuie să aibă mare grijă. Iată despre ce este vorba.

Tily Niculae
Tily Niculae [Sursa foto: Instagram]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Acum câteva luni, Tily Niculae și toată familia ei s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. A urmat o perioadă destul de grea pentru actriță, acre a trebuit să aibă grijă de toată lumea, mai ales că are doi copii mici care o solicită în permanență.

După experianța COVID-19, fiul ei, Radu, a fost diagnosticat cu o afecțiune care-i dă mari bătăi de caă și lui, dar mamei sale. El trebuie să aibă o anumită alimentație și, de asemenea, să urmeze cu sfințenie un tratatament prescris de un medic specialist. Astfel, Tily Niculae trebuie să aibă grijă ca de ochii din cap de micuț. 

Tily Niculae
Tily Niculae [Sursa foto: Instagram]

Cu ce probleme digestive a rămas fiul lui Tily Niculae

Fiul actriței nu doar că se confruntă cu intoleranță la lactoză, ci acum a fost diagnosticat și cu sindromul intestinului permeabil și inflamatoriu, iar asta a complicat puțin situația. Tily Niculae trebuie să se ocupe non-stop de copil, căci trebuie să aibă o alimentație adecvată și trebuie să-i administreze corect schema de tratament. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Sofia este terminată că este foarte cald afară și copiii nu ies și în mintea ei, evident, (…)  nu iese afară pe cât de mult și-ar dori, din păcate. Pe Radu îl alerg, am început tratamentul cu suplimente pentru a-i reface flora bacteriană după infecția cu COVID-19 și pentru a-i ameliora simptomatologia sindromului intestinului permeabil pe care îl are și inflamatoriu.

Citeste si: Tily Niculae a ajuns de urgență pe mâinile medicilor: „Sper să nu fie nimic viral”. Actrița s-a simțit foarte rău

Este pe lactate vegetale, dacă le poți spune așa, pentru că am aflat despre acea intoleranță la lactoză, care este genetică. Din păcate, așa va fi toată viața. Ce să zic, el e bine, maică-sa este… Am un program foarte încărcat, este o perioadă puțin mai dificilă, la modul că nu era suficient că e mic, dar gătesc ca o disperată. Cred că cine se uită la story-ul meu zice că sunt ușor psihopată.

Citeste si: Tily Niculae a fost infectată cu norovirus! Actrița a ajuns la perfuzii: „Tratamentul de acasă nu mai funcționa”

Departe de mine să îmi doresc să gătesc ca nebuna, zilnic, dar sunt obligată și forțată de împrejurări. Am o perioadă între 3 și 6 luni, mai vedem după analize, eu sper să rămânem la 3 (râde), ca să pot să îi dau aceeași mâncare și a doua zi',  a declarat Tily Niculae pentru viva.ro. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies