Cu ce se ocupă firma la care va munci Liviu Dragnea și ce funcție va ocupa. Fiul său, Valentin Dragnea, deține mai multe afaceri

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare și a declarat că va munci la firma fiului său.

Valentin Dragnea deține mai multe afaceri
Liviu Dragnea, la ieșirea din închisoare[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Liviu Dragnea a fost eliberat joi, 15 iulie 2021, după doi ani și două luni. El a ispășit mai mult de jumătate din pedeapsa primită de trei ani și șase luni.

Ce va munci Liviu Dragnea la firma fiului său

Cu ce se ocupă firma la care va munci Liviu Dragnea
Valentin Dragnea deține mai multe afaceri [Sursa foto: MediaFax Foto]

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare. La ieșirea din Penitenciarul Rahova, fostul lider PSD a răspuns întrebărilor jurnaliștilor despre perioada grea petrecută în spatele gratiilor, dar și ce planuri are acum că este liber.

"A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Abuzuri și umilință. Cea mai mare parte a populație a înțeles de ce am ajuns aici. Când am plecat România era o țară prosperă, o țară în care exista viitor. Astăzi este o dictatură feroce, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. Am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent ca la instanță să-mi recunosc vinovăția și nu am acceptat. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj și au rezistat la presiuni. Vreau să mă caut de sănătate și să văd ce mai pot repara, sper să găsesc soluții.

Voi munci la firma fiului meu. O să tot vorbesc de astăzi înainte. În politică voi intra dacă găsesc răspunsurile la două întrebări: dacă mai am cu cine și pentru ce.", a spus Liviu Dragnea.

Citeste si: Unde va munci și cu ce se va ocupa Liviu Dragnea, după eliberarea din închisoare. Fostul lider PSD, decis să spună adevărul: "Nu m-a trădat nimeni, m-au vândut!"

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Până va decide dacă va mai intra în politică, Liviu Dragnea a declarat că va munci la firma fiului său, fără să menționeze, deocamdată, ce funcție va avea și cu ce se va ocupa mai exact.

Ce afaceri are fiul lui Liviu Dragnea

Ce va munci Liviu Dragnea la firma fiului său
Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea[Sursa foto: MediaFax Foto]

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea deține 80% din acțiuni la firma Nutrelo Group SA, alături de Gabriel Putineanu.

Citeste si: Ce planuri are Liviu Dragnea, după eliberarea din închisoare. Codrin Ștefănescu a dat detalii

Firma NUTRELO GROUP S.A. din județul Teleorman, a fost înființată la data de 23 iulie 2010 și are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase, potrivit termene.ro. Firma are trei puncte de lucru în București și Turnu Măgurele.

O altă firmă deținută de fiul lui Liviu Dragnea, împreună cu asociatul său Dragne Ilie Liviu, este Bucharest Residence SRL. Aceasta firmă se ocupă cu investiții imobiliare și a fost înființată în 2018. Anul trecut, această firmă nu a avut nicio încasare.

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea se apucă de creșterea cămilelor: “Urmașul lui Liviu Dragnea are o pasiune pentru business”

Liviu Dragnea nu a menționat la ce firmă a fiului său va lucra, însă a afirmat la ieșirea din penitenciar că zilele următoare va avea mai multe ieșiri publice în care va vorbi atât despre perioada trăită în detenție, cât și despre planurile sale de viitor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul lui Liviu Dragnea a cumpărat 4 bolizi de lux în anul în care tatăl său a fost condamnat la închisoare! Mașinile luate în leasing de firma lui Valentin Dragnea valorează o...

Fiul lui Liviu Dragnea se apucă de creșterea cămilelor: “Urmașul lui Liviu Dragnea are o pasiune pentru business”

Unde va munci și cu ce se va ocupa Liviu Dragnea, după eliberarea din închisoare. Fostul lider PSD, decis să spună adevărul: "Nu m-a trădat nimeni, m-au vândut!"

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Simona Halep a făcut marele anunț. Devine mamă și renunță la carieră?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies