Cu ce se ocupă Mircea Radu în prezent, după ce a plecat din televiziune: „Nu duc dorul”

Mircea Radu a renunțat la televiziune și s-a mutat din București. Cu ce se ocupă astăzi?

mircea radu
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Mircea Radu a decis să renunțe la viața de televiziune și s-a mutat din București. În momentul de față, celebrul prezentator locuiește în Piatra-Neamț, orașul natal al soției sale. În vârstă de 53 de ani, Mircea Radu a decis să se ocupe mai mult de familie și de casă după ce s-a retras din televiziune.

Pentru Impact.ro, el a dezvăluit că își ocupă majoritatea timpului cu... grădinăritul.

„E prea mult spus grădinar priceput, aşa cum m-aţi alintat deja. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu”, a declarat Mircea Radu.

mircea radu
Mircea Radu s-a mutat la Piatra-Neamț, orașul natal al soției sale [Sursa foto: Facebook]

Cu ce se ocupă în prezent Mircea Radu

Mircea Radu   și-a descoperit recent pasiunea pentru grădinărit și mai are destul de multe de învățat. El a dezvăluit că mai are multe de învățat până va ajunge la nivelul unui grădinar desăvârșit.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

„Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit”, a adăugat omul de televiziune pentru sursa citată.

Citeste si: Mircea Radu a decis să vorbească despre boala de care suferă: ”Aşteptând cu ochii deschişi ameţelile şi amorţeala”

El a mărturisit că nu duce dorul televiziunii, însă continuă să ofere consultanță fostului post de televiziune pentru care a lucrat. „Sper să mă credeţi, când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele”, a mărturisit celebrul om de televiziune.

Mircea Radu a dezvăluit că în momentul de față se ocupă cu consultanță persoanelor juridice în ceea ce privește imaginea lor. El a muncit, precum mulți alți români, în mediul online. Mircea Radu   a dezvăluit că se vede tot în acest domeniu și în următoarea perioadă.

„Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”, a mai spus Mircea Radu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăguşanu la emisiunea „Din dragoste” cu Mircea Radu. Cum arăta frumoasa blondină în urmă cu 20 ani

Mircea Radu a decis să vorbească despre boala de care suferă: ”Aşteptând cu ochii deschişi ameţelile şi amorţeala”

Mircea Radu a rămas fără loc de muncă! Ce a declarat vedeta de la TVR

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Biden, făcut șah-mat de Iran. Adevărată miză a escaladării tensiunilor dintre Israel și palestinieni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies