Cu cine și-a petrecut Bianca de la Puterea dragostei noaptea după ce a ajuns în România? FOTO

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a postat primele imagini din România. Cu cine și-a petrecut noaptea bruneta?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Cu cine și-a petrecut Bianca de la Puterea dragostei noaptea după ce a ajuns în România?


In articol:

Cu cine și-a petrecut Bianca de la Puterea dragostei noaptea după ce a ajuns în România? Concurenții sezonului doi Puterea dragostei s-au întors în România chiar înainte de Marea Finală a emisiunii. Așa cum era de așteptat, fiecare a dorit să își revadă familia și cei mai buni prieteni, după o perioadă lungă în care au reușit doar să vorbească prin telefon cu aceștia.

Cu cine și-a petrecut Bianca de la Puterea dragostei noaptea după ce a ajuns în România? FOTO

Bianca Comănici se află și ea printre cei care au revenit în România, iar prima persoană cu care a ieșit după atâtea luni în care au fost blocați din cauza pandemiei a fost o fostă concurentă din casă, cu care a legat o prietenie strânsă.

Cu cine și-a petrecut Bianca de la Puterea dragostei noaptea după ce a ajuns în România?

Citeste si: Motivul pentru care Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea dragostei. Primele declarații: „Mi-a fost imposibil...”

Citeste si: Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă. Nu i-a venit să creadă: „Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe...?”

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea Dragostei, hărțuită de un fan! Ce mesaj i-a trimis

Cu cine și-a petrecut Bianca de la Puterea dragostei noaptea după ce a ajuns în România?

Deși mulți s-ar fi așteptat ca Bianca să fie văzută în compania lui Livian, ei bine cea care s-a bucurat de prezența brunetei a fost nimeni alta decât Mary. Cele două au petrecut noaptea împreună la o terasă și au imortalizat momentul prin mai multe fotografii pe care le-au urcat pe rețelele de socializare.

Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă. Nu i-a venit să creadă: „Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe...?”

Livian de la Puterea dragostei s-a întors acasă, în România. Nelson Mondialu nu s-a putut abține să facă câteva comentarii despre Bianca Comanici.

Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă. Concurenții de la Puterea dragostei se bucură de o binemeritată vacanță înapoi în România, înainte de Marea Finală. Livian s-a întors acasă la Nelson Mondialu, unde au început să glumească în stilul lor caracteristic. Livian și-a anunțat fanii că urmează să facă foarte multe proiecte, unele în colaborare cu tatăl său.

„Nici până acum nu realizez că sunt în țară. Așa de ciudat mi se pare”, a fost reacția lui Livian, după ce s-a întors în România.

Nelson Mondialu este cunoscut pentru ataurile și declarațiile contorversate la adresa Biancăi, fosta iubită a lui Livian. Cei doi au rămas la fel de apropiați în continuare, însă Nelson încearcă să-și ascundă dezamăgirea. În ultimul său vlog, Livian poartă o discuție cu Nelson despre ceasuri, după care, deodată, i-a pus o întrebare neașteptată fiului său.

Citește continuarea AICI.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate