Culiță Sterp aruncă bomba despre Iancu! ”A bătut-o pe sora lui! Atât este de căpos și orgolios!” Declarații exclusive despre războinicul de la Survivor România

Culiță Sterp a vorbit despre temperamentul de războinic pe care Iancu, fratele lui, vedetă la Survivor România, îl are încă de când era mic.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Nici nu a venit bine la Survivor România, că Iancu Sterp este deja pe cai mari! Războinicul a avut o serie de prestații senzaționale, care par să îl includă deja în catergoria celor mai buni concurenți din primul sezon al show-ului de supraviețuire.

Felul în care se comportă pe traseu nu este o întâmplare. Înainte de a pleca la Survivor România, Iancu Sterp le-a lăsat un mesaj fanilor săi, pe care i-a îndemnat să-l voteze. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit că s-a înscris la show-ul de supraviețuire în urmă cu circa trei luni, iar în momentul în care a fost sunat de către producători, a trebuit să dea răspunsul în doar 10 minute! Nu a a stat însă pe gânduri, mai ales că, din punctul lui de vedere, o astfel de experiență îl va maturiza și îi va arăta adevăratul potențial.

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu, schimbare radicala de look! Iata cum arata acum fost concurenta de la "Puterea dragostei"

Citeste si: “Ființe de lumină m-au readus la viață”. Ione a trăit momente unice - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Citeste si: Iancu de la „Puterea Dragostei” este poștaș. Băiatul s-a angajat la Londra și nu se mai întoarce acasă dar are un mesaj dur pentru Denisa: „Las` că te joc eu pe străzi!”

Citeste si: Culiță, declarație șoc despre Iancu la Survivor România! ”Nu știu dacă se mai întoarce la iubita lui! Îmi pare rău Denisa”

”O să dau ce e mai bun din mine. O să lupt ca să îmi demonstrez că locul meu e acolo. Nu cred că o să mă accidentez, pentru că mă știu pe mine, sunt puternic. O să am nevoie însă de un strop de noroc, să nu-mi pierd răbdarea. Votați-mă dacă vreți să rămân acolo cât mai mult”, le-a transmis Iancu Sterp celor care îl apreciază, lucru care acum se adeverește în proporție de sută la sută, în condițiile în care, în meciurile în care a intrat, a câștigat aproape de fiecare dată.

Culiță Sterp despre Iancu la Survivor România. ”Este bun, foarte bun chiar, mă surprinde și pe mine cât de bine se mișcă pe traseu”

Ambițios, tenace și cu o voință de fier, Iancu Sterp demonstrează, acum, extrem de clar că nu este doar craiul de la Puterea dragostei, ci și un tip competitiv,într-un alt gen de emisiune. ”Este bun, foarte bun chiar, mă surprinde și pe mine cât de bine se mișcă pe traseu. Mă bucur pentru el că este acolo, fiindcă și-a dorit enorm acest lucru, în plus, concursul asta îi vine mănușă”, a comentat fratele său, Culiță Sterp, în exclusivitate, la Ștafeta mixtă, emisiune difuzată de WOWbiz.ro

Culiță Sterp a aruncat bomba despre Iancu! Și-a bătut sora! ”A alergat-o trei kilometri pe câmp să o prind” 

Mai mult decât atât, ca o accentuare a ambiției războinicului, Culiță Sterp a aruncat bomba despre Iancu! Și-a bătut sora! Lui Iancu nu îi place deloc să piardă. Îmi amintesc că, de mic copil a fost așa! Orgolios până-n măduva oaselor, să aibă el ultimul cuvânt! Mereu sărea și la bătaie. Cu mine, nu îi prea mergea, sunt cu șase ani mai mare decât el și mai înalt, era imposibil, dar îmi aduc aminte că, o dată, s-a enervat pe sora-mea, și de supărat ce era, a alergat-o trei kilometri pe câmp să o prindă, să îi dea una. Cum nu a reușit, atunci când ea a venit acasă, tot nu s-a lăsat, și s-a dus la ea. Tot să fie el ăla care să închidă situația în favoarea lui! Dar...pe atunci era un puști, știți cum e la vîrsta aceea, acum, nu se pune problema de vreo violență în familie, Doamne ferește, ținem foarte mult unii la alții, iar Iancu este cel mai liniștit și mai apropiat de toți cei de acasă. Sper sță se întoarcă un învingător. Oricum ar fi, pentru noi este deja”, a mai comentat Culiță Sterp la ”Ștafeta mixtă”!

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Se impune carantină națională? Nelu Tătaru a făcut anunțul miercuri seara

Momente de groază la Pro Tv! O super vedetă, luată cu salvarea. A căzut brusc la pământ și nu-și mai simțea picioarele

Scene emoționante în Republica Dominicană! Un faimos și-a cerut iubita de soție direct din junglă! ”Abia aștept să îi pun inelul pe deget”! Ce reacție a avut și tânăra când a...

Emanuel detonează bomba în cuplul Andrei-Karina! ”Poate i-o fură Iancu”!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies