Culiță Sterp de la Survivor România și Daniela vor avea o fetiță?! Cine i-a dat de gol: „Ne-am gândit la nume”

Daniela Iliescu, gravidă în patru luni, a făcut noi declarații despre sarcină.

culita sterp
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor deveni părinți pentur prima dată în acest an. Iubita Faimosului de la Survivor România a făcut dezvăluiri în premieră la Teo Show despre sarcină și despre cum se descurcă fără iubitul ei în această perioadă frumoasă, dar dificilă.

Viitoarea mămică a mărturisit că este sigură că iubitul ei îi va fi alături atunci când ea va naște. Daniela Iliescu ar urma să nască în luna iunie.

Culiță Sterp de la Survivor România și Daniela vor deveni părinți

Teo Trandafir i-a adresat o întrebare capcană Danielei Iliescu. Viitoarea mămică a fost întrebată despre numele pe care i-l voi pune fetiței, deși blondina nu a recunoscut momentan sexul copilului.

Citeste si: Daniela, iubita lui Culiță Sterp, dezvăluiri sincere despre plecarea cântărețului la Survivor România 2021: "Mi-a fost greu primele două nopți"

Teo Trandafir: Are control asupra numelui fetiței sau poți să te impui?

Daniela Iliescu: Nu v-am spus încă dacă este fetiță sau băiat.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Teo Trandafir: A zis el că e tată de fată.

Daniela Iliescu: A zis ceva, dar n-a înțeles toată lumea. Mai vedem. Ne-am gândit la nume.

culita sterp
Daniela Iliescu, la Teo Show [Sursa foto: Captura Video]

Daniela Iliescu, însărcinată în patru luni, despre separarea de Culiță Sterp: „Mi-a fost greu în primele două nopți”

Daniela Iliescu a dezvăluit cu ultimul său control a decurs foarte bine și va urma să nască în luna iunie.

Chiar dacă îi este mai greu fără Culiță Sterp, ea susține că are lucrurile sub control.

„Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și pare că totul este în regulă”, a dezvăluit Daniela Iliescu.

Iubita lui Culiță Sterp a dezvăluit că i-a fost un adevărat sprijin în luarea deciziei de a pleca la Survvor România.( Citeste si: Carmen de la Sălciua a luat foc când a auzit ce a spus iubita lui Culiță Sterp la televizor: „Mi-a urat casă de piatră...”)

„L-am încurajat fără să mă gândesc la mine, sincer, și doar în ultimele două zile am simțit așa cu adevărat că el chiar pleacă și o să îmi fie greu fără el… Nu a fost simplu, dar eu sunt obișnuită cu schimbările astea, că și eu am stat departe de familie mult timp și cumva mi-am pus în cap că el este acolo, că are oportunitatea asta, are o șansă să zic unică în viață și m-am concentrat pe asta. Mi-a fost greu în primele două nopți, pentru că, atunci când am ajuns acasă mi-am dat seama că nu mai e plecat doar la cântare și era gol”, a declarat iubita lui Culiță Sterp.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua s-a destăinuit în fața fanilor! Artista a suferit și nu a știut nimeni: „Mi se părea că viața mea nu e așa cum părea din exterior”

Când se difuzează Survivor România 2021, sezonul 2. Kanal D a modificat programul TV

Iubita lui Culiță a recunoscut, în sfârsit, adevărul despre cum l-a cunoscut pe artist: „Nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță”

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Se pregătesc deja pentru următoarea pandemie! Se spune că este doar o chestiune de timp

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Kremlinul face anunțul așteptat de toată lumea. E vorba de războiul din Ucraina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies