Culiță Sterp, dezvăluiri incredibile! Ce a făcut la Survivor România pentru a supraviețui: „N-am crezut că o să mănânc din gunoaie”

Artistul a dezvăluit recent că a fost nevoit să recurgă la gesturi extreme pentru a supreviețui.

Culiță Sterp
Culiță Sterp [Sursa foto: Instagram]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Culiță Sterp a stat circa cinci luni în Republica Dominicană, unde a concurat la Survivor România. El a fost descalificat în cele din urmă, după ce a refuzat să mai intre pe traseu.

Și-a argumentat și alegerea la acel moment. Artistul spunea că vrea să fie alături de iubita lui care urmează să nască chiar în zilele următoare. Pentru el competiția a fost una incredibilă, care l-a făcut să realizeze că în momente de tensiune este capabil să facă orice! 

Culiță Sterp
Culiță Sterp [Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp, uimit de ceea ce a putut să facă pentru a supraviețui la Survivor România 

După cum se știe deja, în cadrul competiției concurenții trebuie să trăiască la limita subzistenței. Ei trebuie să-și procure singuri hrana de pe insulă și primeau diverse ingrediente sau mâncăruri când câștigau jocuri. În caz contrar trebuiau să se descurce cu ce le oferea natura. La ordinea zilei erau nucile de cocos sau vietățile marine pe care le prindeau ocazional. 

Culiță Sterp   a reușit să găsească și o altă cale de a mai mânca.

A recurs la un gest pe care nu credea că îl va face vreodată în viața lui. Fostul Faimos obișnuia ca atunci când mergea la jocuri să verifice și tomberoanele din zonă, atunci când producătorii nu erau atenți. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Alin Sălăjean și Culiță Sterp, întâlnire de proporții după Survivor România! Războinicul l-a avertizat pe faimos: ”Cred că o să-i dăm un pumn pentru că mi-a...”

„N-am crezut că o să mănânc din gunoaie. La  Survivor  mi-am demonstrat abilitatea asta. La jocuri când mergeam mai era câte un tomberon pe dreapta, pe care nu-l observau (cei din echipa de producție, n.r.)

și mă uitam în el.  Țin minte că am reușit de câteva ori și am luat ce rămânea pe acolo. Am prins o dată o caserolă, mă uit în ea și avea orez cu linte sau chifteluțe. Nu mi-a păsat că mirosea, am băgat amândouă mâinile și dă-i. Înghițeam doar ca să am ceva în stomac. Sunt niște lucruri pe care în viața reală nu le-ai fi făcut niciodată – să mergi să cauți, să mănânci din gunoaie”, a dezvăluit Culiță Sterp.

Culiță Sterp
Culiță Sterp [Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp, primele declarații după ce a fost descalificat din competiție: „M-am simțit vinovat!”

„Am ajuns până aici, m-am uimit și pe mine și pe familia mea. Din păcate nu mai pot continua pentru că se apropie momentul când voi deveni tătic și trebuie să fiu lângă Daniela. M-am simțit vinovat că nu am fost lângă ea. O visam în fiecare noaptea, pe mama și pe frații mei, pe care nu i-am mai văzut de cinci luni. A fost experiența vieții mele.  M-a învățat multe lucruri, m-a schimbat și mă simt un om schimbat.

Citeste si: Băiețelul Danielei și al lui Culiță se lasă așteptat! Viitorii părinți, dialog siropos în parc: ”Dacă știam că întârzie atât, mai stăteam două săptămâni la Survivor”

Am învățatsă apreciez ce am acasă, familia mea. Mă bucur că am cunoscut oameni minunați aici. În această competiție nu m-am certat cu nimeni, ci doar am avut discuții cu două fete. Cred că după ce o să iasă din competiție o să rămân prieten cu mulți dintre ei. Sper că oamenii de acasă o să mă înțeleagă și nu o să fiu judecat.

Vreau să ajung sănătos acasă și să-mi văd iubita și copilașul, să-mi reiau viața.  Vreau să-mi țin învățăturile de aici toată viața, să plec cu un bagaj spiritual și mental de aici, să fiu un om schimbat pentru toată viața. Cel mai dor o să-mi fie de mare și de nisip.  M-aș întoarce în vacanță aici cu nevasta și copilul să văd locurile unde am stat jumătate de an”,  a declarat Culiță Sterp. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp, speriat de poftele Danielei Iliescu: ”Îi era frică să nu pierd...”. Gestul plin de iubire făcut pentru viitoarea mămică

Culiță Sterp a recunoscut! S-a îndrăgostit de Daniela în urmă cu zece ani. Ce mesaje de dragoste îi trimitea pe vremea când erau în liceu: ”Cum le unește Dumnezeu”

Culiță Sterp, recunoscut de copii la o terasă! Ceea ce a urmat a făcut-o pe Daniela Iliescu să râdă în hohote

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Lovitură cruntă pentru cei cu centrale de apartament! Vor fi intezise? Nu mai au nicio şansă

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Șoc pentru Anca Neacșu de la ASIA. ”4 ani la închisoare?!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies