Culiță Sterp, dezvăluiri uluitoare despre o posibilă familie: „Cel puțin doi copii”

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu mai formează un cuplu, dar asta nu înseamnă că artistul nu are planuri de viitor pe plan sentimental.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică de petrecere și a format un cuplu alături de Carmen de la Sălciua. După mai multe împăcări și despărțiri, cei doi au ales să pună punct relației lor pentru totdeauna. Cu toate că timpul a demonstrat de multe ori că dragostea dintre Culiță și Carmen este una mare, artistul nu se mai gândește la fosta lui soție, dar crede că în viitor va avea o familie. Întrebat de fani cum se vede în viitorul apropiat, răspunsul lui Culiță Sterp i-a uluit pe aceștia. 

Citeste si: Reactia lui Carmen de la Salciua dupa ce Gigi Becali a facut donatii pentru Institutul Matei Bals in plina pandemie de coronavirus

”Cu o nevastă și cel puțin doi copii. Dacă mă ajută bunul Dumnezeu”, a fost răspunsul lui Culiță Sterp. 

Culiță Sterp, despre despărțirea definitivă de Carmen de la Sălciua: „Să își găsească un băiat așa cum caută ea. Adică, perfect!” 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp erau un cuplu extrem de îndrăgit, iar vestea despărțirii, i-a întristat teribil pe fani. Internauții se întreabă mereu dacă cei doi se vor mai împăca vreodată. 

Citeste si: Culiță Sterp a fugit în Canada de teama coronavirusului, iar fanii l-au desființat: „Câte escale ai făcut până acolo, pe lângă câți oameni ai trecut ? Ești inconștient și alergi după bani cu prețul propriei vieți”

fara descriere

Culiță Sterp a preferat să nu vorbească despre despărțirea definitivă dintre el și Carmen de la Sălciua, dar pentru că zilele acestea a primit foarte multe întrebări de la fani, a decis să clarfice situația. 

”Noi am încercat de câteva ori să ne împăcăm, dar nu a mers. Nu dau vina nici pe ea, nici pe mine, dar mereu apăreau discuții din trecut. Eu acum îi doresc multă sănătate și fericire și să își găsească un băiat așa cum caută ea. Adică, perfect!”, a fost răspunsul lui Culiță, lăsând de înțeles că nu mai era pe placul fostei soții.

Citeste si: Stefania, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", petrecere-surpriza de ziua sa de nastere! Iata cine a pus la cale totul si cum a reactionat tanara!

Un alt internaut l-a întrebat pe artist în ce relație mai este acum fosta lui soție, alături de care ar fi trebuit să lanseze și o piesă.

”Din partea mea, am rămas prieteni și colegi. O să ne mai vedem și trebuie să dăm dovadă de respect și maturitate. Dacă nu s-a putut între noi, nu înseamnă că trebuie să fim dușmani”, a precizat Culița Sterp.

Ce s-a întâmplat cu melodia care ar fi trebuit să fie lansată de Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp 

Cei doi foști soți au discutat pe vremea când totul era bine și frumos între ei, să lanseze o melodie. Între timp, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis să se despartă definitiv și nu a mai fost posibilă nici lansarea melodiei. Întrebat de fani ce se va întâmpla cu melodia celor doi, Culiță a oferit lămuriri în acest sens. 

”Pentru că nu putem să jucăm teatru în clip dacă e fiecare pe drumul lui și nici nu ar fi corect să ne prefacem în fața voastră. Poate o să o postez fără clip, asta dacă este și ea de acord. Nu ar fi ok să iau doar eu decizia asta”, a încheiat Culițăa Sterp seria de mărturisiri.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate