Culiță Sterp nu are nici cea mai vagă idee că a colaborat pentru piesa „Fericire” cu Loredana Groza! Cum a înregistrat bucata sa pentru melodie

Culiță Sterp a plecat la Survivor România la scurt timp după ce a înregistrat versrile pentru piesă.

Culiță Sterp
Culiță Sterp [Sursa foto: Instagram]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Piesa „Fericire” pe care Loredana Groza o cântă în colaborare cu zece nume mari din industria lăutărească a fost lansată în urmă cu aproape două săptămâni, iar de zile bune se află pe primul loc în trendingul de pe Youtube, videoclipul reușind să adune 10.202.061

de vizionări. A fost una dintre cele mai controversate piese, în urmă căreia Loredana a fost aspru criticată de fani. 

Culiță Sterp se află printre artiștii care au făcut parte din colaborarea momentului, însă el nu știe cine este vocea feminină din această piesă sau cât de populară a devenit melodia. Bucata sa a fost înregistrată cu puțin timp înainte de a pleca la Survivor România. 

Culiță Sterp
Culiță Sterp [Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp nu știe nimic despre piesa „Fericire” 

Florin Baboi, unul dintre artiștii care apar în piesă alături de Loredana Groza spune că Faimosul Culiță Sterp nu are habar de ceea ce urma să se întâmple cu versurile pe care le-a înregistrat la studioul lui Costi Ioniță. Mai mult, se pare că nimeni nu știa că urmează să apară și o voce feminină în piesă cu atât mai mult a Loredanei Groza. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Loredana Groza, 33 de ani de carieră. De la „Ridică-mă la cer” cu BUG Mafia, până la „Fericire” alături de maneliști celebri

„Culiță Sterp a înregistrat melodia înainte de a pleca la Survivor.

A fost în studio la Costi Ioniță, a lucrat acolo cu noi, dar nu avea nicio idee despre ce urmează. El și-a înregistrat bucata lui, noi am avut filmări cu el pe care le-am folosit în videoclip, dar nu știe nici pe departe că acum are melodie cu Loredana, e singurul care nu știe, din lume, cred. Va fi, probabil, cea mai mare surpriză pentru el în plan muzical atunci când va ieși de la Survivor”, a dezvăluit Baboiash pentru  Fanatik.

Loredana Groza
Loredana Groza [Sursa foto: Instagram]

Loredana Groza, apreciată de ceilalți artiști pentru cum s-a comportat 

Se pare că ceilalți maneliști care au colaborat pentru piesă au aflat abia în ziua filmărilor că urmează să scoată o melodie în colaborare cu Loredana Groza. Toți au numai cuvinte de laudă pentru artistă și spun că s-a comportat ca o adevărată profesionistă. 

Citeste si: Obiectul pe care Loredana Groza îl are în propriul living! Dani Oțil a dat-o de gol

Loredana a venit și la înregistrări fără să stea pe gânduri, la videoclip a fost o profesionistă, știa exact ce se vrea de la ea, nu au fost probleme, iar rezultatul este… să fim sinceri, senzațional! Acum, doar Culiță Sterp mai trebuie să afle ce s-a întâmplat, el este singurul care încă nu știe, aștept să văd ce reacție va avea după ce iese de la Survivor a mai povestit Baboiash pentru aceeași sursă citată. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce manelist celebru a lipsit din colaborarea inedită cu Loredana Groza: „Nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat”

Maurice Munteanu își spune părerea despre maneaua controversată cântată de Loredana Groza și alți 10 maneliști: „ Loredana e nulă”

El a convins-o pe Loredana să cânte manele. Colaborarea care a ajuns în trendingul global

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies