Culiță Sterp s-a dat în spectacol la o petrecere! Imagini fabuloase cu artistul cântând ”la rece” și improvizând versuri printre pahare

Culiță Sterp a chefuit, așa cum se cuvine, cu ocazia marii sărbători creștie care a fost zilele trecute. Evident, nu singur, ci alături de câțiva amici de-ai săi, cu toții bucurându-se că s-au revăzut și închinând câte un păhărel, două, poate trei, cu această ocazie.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Și, cum la ”pahar” se cade și puțină muzică, Culiță Sterp nu a stat prea mult pe gânduri și s-a apucat să fredoneze câteva versuri.

Citeste si: Culiță Sterp a încurcat-o! Ce a pățit artistul, în lift! A fost la un pas de leșin!

Citeste si: Fotografie de infarct pe plajă! Cum s-a fotografiat Plușica alături de Culiță Sterp

Citeste si: Bombă în showbiz! Culiță Sterp și Plușica de la ”Puterea Dragostei” sunt împreună! Avem toate detaliile

Normal, Culiță Sterp s-a apucat să cânte ”la rece”, formația care îl acompaniază nefiind la evenimentul cu pricina alături de el. Și, încurajat din plin de amicii lui, cuprinși de o ușoară depresie provocată de hidratarea excesivă, Culiță Sterp a început să le ”cânte de inimă albastră”, improvizând, la greu, versuri care să se potrivească cu momentul și, mai important, să le fie pe plac prietenilor săi. Cântând ”la rece”, fără acompaniament, improvizând, Culiță Sterp s-a descurcat onorabil, chiar dacă unii lautari, mai vechi, au început să îi facă reproșuri muzicale pe grupurile de specialitate, susținând că popularul cântăreț nu era deloc în forma necesară pentru a-și etala calitățile vocale.

fara descriere

Cu toate acestea, prestația vocală a lui Culiță Sterp nu a fost deloc criticată de prietenii pentru care cânta, ba chiar dimpotrivă, aceștia l-au luat în brațe, l-au pupat cu patos, și l-au susținut, încântați din cale afară de felul în care artistul le-a făcut petrecerea mai frumoasă.

Culiță Sterp se iubește cu Plușica

Dacă, până acum, cei doi păreau doar să se tatoneze, să își facă tot felul de declarații ”de la distanță”, să se vadă sub diverse pretexte – Plușica de la ”Puterea Dragostei” jucând chiar și într-unul dintre videoclipurile lui Culiță Sterp -  zilele trecute cei doi au decis să nu se mai ascundă, chiar dacă, momentan, nu ”recunosc” nimic.

fara descriere

Mai exact, unul dintre weekend-urile trecute  i-a ”prins” pe Plușica de la ”Puterea Dragostei” și pe Culiță Sterp împreună. Astfel, într-unul dintre cluburile de fițe din Mamaia, cei doi și-au făcut de cap, alături de o gașcă întreagă, și și-au dat dând frâu liber sentimentelor pe care le au unul față de celălalt.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate