Fotografie de infarct pe plajă! Cum s-a fotografiat Plușica alături de Culiță Sterp

Cum au fost suprinși Plușica și Culiță Sterp.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
După ce s-a aflat că sunt împreună, Plușica și Culiță Sterp sunt nedezlipiți unul de celălalt. Cei doi au petrecut câteva zile de vis la mare, iar mărturie stau chiar fotografiile pe care aceștia le-au postat pe rețelele de socializare.

Pentru a camufla cât mai bine povestea lor de dragoste, Culiță și Plușica au mers împreună cu alți foști concurenți de la Puterea dragostei.

Citeste si: Accident mortal în Ungaria! Un microbuz plin cu români s-a răsturnat, după ce șoferul a adormit

Citeste si: După ce Bianca Drăgușanu s-a măritat cu Alex Bodi, Tristan Tate și-a prezentat noua cucerire

Citeste si: Copiii Ruxandrei Dragomir fac sport de mare performanță! Băiatul Filip joacă fotbal la Viitorul lui Hagi, fata Diana practică tenisul la nivel înalt FOTO

Îmbrăcată într-un costum de baie colorat, Plușica și-a dezvăluit formele voluptoase, iar Alex Bobicioiu.

Plușica și Culiță nu se mai ascund

Weekendul care tocmai s-a încheiat i-a ”prins” pe Plușica de la ”Puterea Dragostei” și pe Culiță Sterp împreună. Astfel, într-unul dintre cluburile de fițe din Mamaia, cei doi și-au făcut de cap, alături de o gașcă întreagă, din care nu a lipsit Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei” sau sora lui Culiță Sterp, Ileana, cu iubitul ei. Și, spun sursele noastre, între ei nu mai există... tatonări, Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță Sterp dând frâu liber sentimentelor pe care le au unul față de celălalt.

Chiar dacă nu s-au sărutat de față cu toată lumea, Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță au dat de înțeles tuturor că sunt împreună. De altfel, mai tot timpul au stat lipiți unul de celălalt, se atingeau ”ca din întâmplare”, iar privirile și vorbele pe care le schimbau au fost suficient de clare pentru toți cei de față: sunt împreună. Sunt la început, de aceea nici nu își asumă relația, pentru amândoi e mai bine să pară singuri, să fie ”abordabili”, dar între ei este, la modul cel mai clar, ceva. De altfel, ei tot încercau să rămână singuri, să stea între patru ochi, iar din postările de pe conturile lor de socializare își dă oricine seama că au o relație. Oricum, noaptea, sau, mă rog, dimineața, după club, au rămas doar ei doi”, ne-a spus sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate