Culiță Sterp și Plușica, împreună! Fotografia care a adunat zeci de mii de like-uri pe Instagram

Culiță Sterp și Plușica de la Puterea Dragostei au apărut împreună într-o fotografie care a adunat zeci de mii de like-uri pe Instagram.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Poza cu Plușica și Culiță Sterp a adunat aproape 40.000 de like-uri pe Instagram.

fara descriere

Simona de la ”Puterea Dragostei”, declarații fierbinți despre Culiță Sterp! Nu îl poate uita pe artist

Simona de la ”Puterea Dragostei” pare să fie mult, mult mai afectată decât s-ar putea crede de faptul că, acum, nu mai este în preajma lui Culiță Sterp, artistul care, pentru o perioadă, a fost invitat special în casa show-ului.

De altfel, de-a lungul timpului, Simona de la ”Puterea Dragostei” l-a tot ”vânat” pe Culiță Sterp, cei doi fiind, la un moment dat, și subiectul unei petreceri de nuntă în casa show-ului moderat de Andreea Mantea.

Cu toate acestea, între cei doi pare să nu fie relația pe care și-ar dori-o Simona de la ”Puterea Dragostei”. Motivul, ne-a dezvăluit frumoasa concurentă de la ”Puterea Dragostei” este însă abordarea diferită a lui Culiță Sterp în relația pe care acesta vrea să aibă cu femeile. ”De Culiță nu am mai auzit nimic... Nu m-a contactat niciodată. Dacă el nu mă căută... Mi-a spus că el vrea să fie căutat, m-a căutat el o dată, de două ori, de trei ori, iar eu nu i-am scris deloc. I-am spus că eu sunt orgolioasă și nu o să îl caut”, ne-a spus, în exclusivitate, Simona de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, focoasa fostă concurentă nu renunță să spere că, până la urmă, între ei va fi totuși ceva.

”Mă gândesc la el. Nu zilnic... De cinci ori pe zi... Nu știam dacă să o recunosc sau nu, dar, la o adică...”, spune Simona de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluindu-și marea dorință: o relație cu celebrul Culiță Sterp, o relație care, crede ea, în adâncul sufletului, ar avea reale șanse de reușită pe termen lung.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate