Simona de la ”Puterea Dragostei”, declarații fierbinți despre Culiță Sterp! Nu îl poate uita pe artist EXCLUSIV

Simona de la ”Puterea Dragostei” pare să fie mult, mult mai afectată decât s-ar putea crede de faptul că, acum, nu mai este în preajma lui Culiță Sterp, artistul care, pentru o perioadă, a fost invitat special în casa show-ului.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

De altfel, de-a lungul timpului, Simona de la ”Puterea Dragostei” l-a tot ”vânat” pe Culiță Sterp, cei doi fiind, la un moment dat, și subiectul unei petreceri de nuntă în casa show-ului moderat de Andreea Mantea.

Citeste si: ȘOC! Bernadette de la Puterea dragostei i-a trimis mesaje lui Culiță Sterp! Ce era în ele? S-a aflat abia acum

Citeste si: Culiță Sterp a vorbit despre fosta relație! Ce i-a povestit Simonei de la Puterea Dragostei

Citeste si: Culiță, nuntă la Puterea Dragostei cu Simona! S-a făcut petrecere mare în casă

Cu toate acestea, între cei doi pare să nu fie relația pe care și-ar dori-o Simona de la ”Puterea Dragostei”. Motivul, ne-a dezvăluit frumoasa concurentă de la ”Puterea Dragostei” este însă abordarea diferită a lui Culiță Sterp în relația pe care acesta vrea să aibă cu femeile. ”De Culiță nu am mai auzit nimic... Nu m-a contractat niciodată. Dacă el nu mă căută... Mi-a spus că el vrea să fie căutat, m-a căutat el o dată, de două ori, de trei ori, iar eu nu i-am scris deloc. I-am spus că eu sunt orgolioasă și nu o să îl caut”, ne-a spus, în exclusivitate, Simona de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, focoasa fostă concurentă nu renunță să spere că, până la urmă, între ei va fi totuși ceva.

Citeste si: News Alert. Va fi complicat de făcut un guvern! Cifre interesante în cel mai nou sondaj - evz.ro

Citeste si: Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19 - bzi.ro

”Mă gândesc la el. Nu zilnic... De cinci ori pe zi... Nu știam dacă să o recunosc sau nu, dar, la o adică...”, spune Simona de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluindu-și marea dorință: o relație cu celebrul Culiță Sterp, o relație care, crede ea, în adâncul sufletului, ar avea reale șanse de reușită pe termen lung.

 

Dezvăluiri fierbinți între Culiță Sterp și Simona de la ”Puterea Dragostei”

Între Simona de la ”Puterea Dragostei” și Culiță Sterp, chiar dacă nu a fost o relație în adevăratul sens al cuvântului, chimia a fost evidentă de-a lungul show-ului. De altfel, cei doi au fost și cei care, atunci când aveau puțin timp liber, preferau să își facă dezvăluiri cât se poate de fierbinți.

Culiță: Ea nu a recunoscut chestia asta jumătate de an!

Simona: Dar tu, în timpul ăsta, ai înșelat-o vreodată?

Culiță: În timp ce eram cu ea? Îți dai seama că am avut probleme, dar eu nu consider înșelat atâta timp cât eram despărțiți. Eu mă certam cu ea și am zis ”hai gata, să terminăm”. Și atunci, în perioada aia suntem...

Simona: Nu ați dormit în aceeași casă?

Culiță: Eu plecam, stăteam două săptămâni acasă, ea la fel. Pe mine nu m-a deranjat decât faptul că ăla era prieten cu mine.

De asemenea, și frumoasa prezentatoare Andreea Mantea l-a întrebat pe Culiță Sterp dacă mai dorește să se recăsătorească, iar artistul, foarte fericit, a răspuns pozitiv, mărturisind că își și dorește copii, lucru care, cu siguranță, a făcut-o să tresalte de bucurie și de speranță pe Simona de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Scandal total în Ungaria! Eurodeputat maghiar surprins în ipostaze indecente! Lovitură pentru Viktor Orban

Celebrul neurolog și neuropsihiatru explică în detaliu: Cum putem face rău celor din jur doar cu un gând! Tehnica prin care îi distrugem pe alții

Soțul Daianei Anghel, fostă prezentatoare de știri, a făcut infarct. Ce a declarat vedeta

Culiță Sterp și frații Iancu, Geta, Ileana, prima colaborare cu muzică de sărbători! „Lacrimi curg pe obraz când asculți colajul ăsta...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies